Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nätverksspecialist till Ragnsells

Ragn-Sells AB · Sollentuna · Ansök senast 26 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta inom nätverk med drift och underhåll av system som bidrar till en bättre miljö? Vill du arbeta i natursköna Norrviken i ett stabilt familjeföretag som gör världen lite bättre, varje dag? Vi söker en nätverksspecialist till vår kund Ragnsells.

Om Ragnsells
Företaget är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Här arbetar man med att samla in, behandla och återvinna avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige, Norge och Danmark. Deras erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Företaget är idag ca 1500 medarbetare i Sverige. Koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är det 2500 personer i hela koncernen. Företaget omsätter över 6 miljarder SEK per år och deras medarbetare har fler än 1600 fordon till sin hjälp. Här erbjuds du att arbeta i ett företag med stark entreprenörsanda och driv med fullt fokus på tillväxt. Bra förmåner och stora möjligheter till utveckling.

Övergripande om tjänsten
Du kommer ansvara för all nätdrift (WAN,LAN, Wifi) i samtliga länder på Ragnsells lokationer ca 150 anläggningar i Norden. Fungera som stöd och rådgivning vid nyetablering av nya siter. Du kommer arbeta i ett team med tolv andra personer på IT-Operations och Support. Du ansvarar för hårdvarusupport och felsökning för nätdrift i samtliga länder varför resor kan förekomma i tjänsten. Vanligen resor i Sthlm:s området för felsökning, men ibland även längre resor till tex Norge, Danmark, Estland. I rollen ingår även inköp, hantering och konfigurering av nätutrustning. Du kommer också hantera felanmälningar mot operatör samt hanterar beställningar av förbindelser och uppgraderingar.

Önskvärd kompetens
Vi ser gärna att du har relevant akademiskt utbildningsbakgrund eller motsvarande erfarenhet från arbetslivet. Att du arbetat med med grundläggande datakommunikation, LAN/WAN, Ethernet, switching, ICMP protokoll, TCP/IP, IP adressering, IP routing, IP routingprotokoll, VPN och brandväggar. Meriterande är kompetens på Fortigate brandväggar, HP/Aruba när det gäller trådlöst och switchar. B-körkort är ett krav likaså svenska och engelska i tal och skrift. Du bör också förstå norska och danska

Vem är du?
Du är resultatorienterad, driven och självgående och kommer med egna förslag på lösningar och problem. Du tar för dig och har inga problem att ta ansvar för driften. Du har ett utpräglat servicetänkande och en mycket god samarbetsförmåga.

Har du några funderingar kring tjänsten?
Tveka då inte att höra av dig till:
Talent Acquisition Manager, Tove Svansson, tove.svansson@totalresurs.se

Om Total Resurs
Vi är inget traditionellt rekryteringsföretag. Vi sätter kvalitet framför kvantitet. Genom ett personligt engagemang och med individen i fokus skapar vi givande och hållbara relationer. Vi tror just att det vinnande konceptet handlar om att omge sig med engagerade människor. Det är inte enbart ett företags visioner eller en slående uppfinning som gör oss konkurrenskraftiga och lyckosamma, utan det är människors engagemang. Människor som får utvecklas och använda hela sin potential och kraft kan nå hur långt som helst. Vårt mål är enkelt: du ska nå dina. Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs grundades 2011 och är idag ca 30 medarbetare. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ragn-Sells AB

Placering

Sollentuna

Dela jobbannonsen

Anmäl annons