Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nätverksspecialist med brandväggskunskap till Kretslopp & vatten

Nätverksspecialist med brandväggskunskap till Kretslopp & vatten

Randstad · Göteborg · Ansök senast 9 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Är du en kommunikativ problemlösare som är redo att ta nästa kliv in i en specialistroll som nätverksspecialist? Om du har erfarenhet att arbeta inom nätverk och trivs med att arbeta i en operativ roll med hög ansvarskänsla kan detta vara rollen för dig. Kretslopp och vatten utökar med ytterligare en kollega till sin IT-avdelning.

Ansvarsområden

Som nätverksspecialist kommer du arbeta operativt i den dagliga driften, felsöka och dokumentera. Huvudsakligen kommer du att arbeta med brandväggar, nätverksutrustning, design av infrastruktur och IT-säkerhet med utveckling, driftsättning och förvaltning av säkra lösningar vid kretslopp och vatten. Du kommer vara delaktig i och driva frågor gällande nätverkssäkerhet och IT-säkerhet gentemot förvaltningen. I din roll kommer du att vara delaktig och behjälplig vid införskaffande av nya system samt delta och vara drivande vid införande. Du kommer vara delaktig i kravformulering ur ett nätverks och IT-säkerhetsperspektiv samt även komma med lösningsförslag vid förändring i befintlig anläggning.

En självklarhet för rollen är att du håller dig uppdaterad inom området och arbetar kontinuerligt med olika förbättringsarbete samt att delta och ge stöd till kontorets övriga verksamhet. Du kommer att samarbeta mycket med en kollega som du arbetar i team med samt rapportera till IT-chef. Du arbetar kontorstider och sitter i fina lokaler på Alelyckan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknade arbete. Du som söker har en examen på eftergymnasial nivå, exempelvis från YH eller högskola/universitet med inriktning mot nätverk och datakommunikation eller kompetens och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

För att trivas i rollen har du mycket god kunskap inom
• Säkra kommunikationslösningar, design, konfiguration och implementation i skarp drift.
• Konfigurering av nätverksutrustning inom OT-miljö
• Gedigen kunskap kring brandväggar och konfigurering

Meriterande med kunskap inom 
• Nätverksutrustning
• Nätverksdesign för skyddade miljöer 
• Skydd av OT-miljö
• Van att arbeta med IT-lösningar utifrån lagkrav

Som person tror vi att du är mycket engagerad, driven och drivs av nya tekniska lösningar och vill tillämpa det i ditt dagliga arbete. Vi tror också att du bryr dig om teknikens framsteg, tycker om kreativitetsprocessen och trivs med att göra dina tekniska färdigheter perfekta. Du trivs med att hantera dialoger med leverantörer och externa partners. Du är självgående i din roll och tar ansvar för och vill bidra till att utveckla IT-säkerhet hos oss, utan oss fungerar inte samhället. Kretslopp och vatten arbetar för en hållbar hantering av avfall och avlopp och för dricksvattenförsörjning på kort och lång sikt. Vill du vara med och göra skillnad nu och för framtiden?

Tjänsten är säkerhetsklassad nivå 2 och förutsätter godkänd registerkontroll från Säpo och svenskt medborgarskap. Tjänsten kräver B-körkort. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan

Välkommen med din intresseanmälan på randstad.se så snart som möjligt, dock senast den 2022-03-09. Du skickar in din ansökan på randstad.se med CV och personligt brev eller enkelt med din LinkedIn-profil. Tänk på att din LinkedIn-profil behöver vara uppdaterad innan ansökan görs med relevant information. 

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta gärna rekryteringskonsult Petra Petterson, petra.pettersson@randstad.se eller Sara Davidsdottir, sara.davidsdottir@randstad.se

Om företaget

Göteborg växer som aldrig förr. Genom arbetet med avfall, vatten och avlopp bidrar kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle och göra det lätt för göteborgarna att leva hållbart.

Utan oss fungerar inte samhället. Vatten, avlopp och avfall är några av samhällets viktigaste grundpelare. Samhällsnyttan, framtidens utmaningar och byggandet av ett hållbart Göteborg ger stor tillfredsställelse. Vi vet att vi gör skillnad, nu och för framtiden. 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons