Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nätverkskonsult / Nätverkstekniker till Tele2

Nätverkskonsult / Nätverkstekniker till Tele2

Bravura · Hudiksvall · Ansök senast 22 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du erfarenhet inom nätverksteknik? Besitter du CCNA-certifiering eller motsvarande kompetens inom router/switch? Vi söker dig som vill kliva in i en roll som nätverkskonsult för Tele2 och arbeta med deras kunder i norra Sverige med utgångspunkt Hudiksvall.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 9 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Tele2. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetTele2 levererar helhetslösningar inom IT och telekom till företag och privatpersoner. De erbjuder tjänster som effektiviserar kommunikation mellan människor och maskiner inom fast- och mobiltelefoni, bredband, datanät, innehållstjänster samt globala IoT-lösningar.
Arbetssättet inom Tele2 präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. De drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kunderna i fokus. Det gör att alla deras anställda kan och förväntas bidra till deras övergripande mål vilket är att vara bäst på att skapa värde för kunderna.

ArbetsuppgifterSom nätverkskonsult arbetar du hos Tele2s kunder i norra Sverige, primärt arbetar du i Hudiksvall med omnejd. Du arbetar brett med installation, konfigurering, felsökning och rådgivning inom nätverkslösningar. Det kan exempelvis innebära att byta ut nätverksinfrastruktur hos kund. Du arbetar med både korta och långsiktiga lösningar för att i kundsamarbetena ta stort ägandeskap gentemot dina arbetsuppgifter. Arbetet sker både på distans och på plats hos kund.

Formella krav
  • 2-3 års arbetslivserfarenhet inom nätverksteknik
  • CCNA eller motsvarande kompetens inom router/switch förvärvat genom arbetslivserfarenhet
  • Meriterande med relevant utbildning inom nätverksteknik
  • Meriterande med kunskap om nätverkssäkerhet samt arbete med brandväggar och trådlösa nätverk
  • Meriterande med CCNP eller motsvarande kompetens inom router/switch
  • God kommunikationsförmåga i både tal och skrift inom svenska och engelska
  • B-körkort
För att trivas i denna roll ser vi att du har ett genuint teknikintresse och ser till att hålla dig uppdaterad om det senaste inom ditt område. Du är initiativtagande och självgående i ditt arbete och du har en förmåga att kunna ta in kundens behov och säkerställa effektiva och hållbara lösningar. Vidare trivs du med att bygga goda relationer med kunder och kolleger.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Hudiksvall
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: nätverkskonsult, nätverkstekniker, nätverk, router, switch, CCNA, CCNP, Cisco, it-tekniker, brandväggar

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Hudiksvall

Dela jobbannonsen

Anmäl annons