Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nattjänst, Kvarngårdens beh.hem, skötare/usk med inriktning psykiatri

3O Kvarngården AB · Hörby

·

Ansök senast 16 maj (6 dagar kvar)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Nattjänst i din ansökan

Kvarngårdens behandlingshem

Kvarngården är ett behandlingshem som tar emot klienter med samsjuklighet. Vi arbetar integrerat med missbruk/beroende och psykisk ohälsa. Vi har individuell behandling och grundstenarna i behandlingen är MI, KBT med färdighetsträning och missbruksbehandling med återfallsprevention. Vi arbetar i team bestående av olika personalkategorier med bred erfarenhet och yrkeskompetens och vi ser mångfald bland personalen som en tillgång.

Vi är en arbetsplats där allt arbete bygger på grundläggande värderingar om alla människors lika värde och vi arbetar för att främja den egna förmågan till förändring och ökad självständighet.

En av våra medarbetare har nu bestämt sig för att gå vidare och prova annat arbete. Vi kommer därför att få en ledig nattjänst med tillträde den 1 juli -21.

Den vi söker är en stabil och förtroendeingivande person som ger människor ett respektfullt bemötande och skapar goda relationer. Arbetet kräver såväl flexibilitet som förmåga att hålla ramar och struktur. Du är lugn, trygg och ansvarstagande i både dig själv och i din yrkesroll. Du är professionell och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team.

Du är utbildad skötare eller undersköterska med inriktning psykiatri. Erfarenhet från arbete inom psykiatri alternativt beroendevård är ett krav. Kunskap om MI är meriterande. Påbyggnad i form av eftergymnasial behandlingsinriktad utbildning är meriterande. Bilkörning ingår i arbetsuppgifterna så körkort är ett absolut krav.

Vi söker dig som vill arbeta både kväll och natt då våra nattschema innebär en kombination av kvällspass med jourtjänst natt samt vakna nattpass. Det förekommer inget ensamarbete, efter kl 21.00 är man alltid två. Schemat innebär att man arbetar 3-4 pass med påföljande ledighet 5-6 dagar.

Arbetsuppgifterna är sedvanliga nattuppgifter: Att finnas tillhands för klienterna, vara ett stöd, dela ut mediciner, dokumentation samt en del praktiska arbetsuppgifter såsom viss tvätt och städ. På kvällspassen är du delaktig i de aktiviteter och rutiner som förekommer på kvällarna. Arbetet sker i samarbete med övrig avdelningspersonal, terapeuter och behandlingsansvariga. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet

För att trivas hos oss ska du ha engagemang för målgruppen. Du delar våra värderingar om alla människors lika värde. Du behöver vara nyfiken på människors olikheter samt ha en tro på individens egen förmåga till utveckling och förändring.

Om ovanstående stämmer in på dig och du tycker att det låter intressant och roligt välkomnar vi en ansökan från dig!

Övrigt: Vi tillämpar löpande urval så tjänsten kan komma att tillsättas och annonsen plockas bort innan ansökningstidens slut. Tjänsten annonseras också under annan personalkategori. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Utdrag ur belastningsregister krävs. Tillträde 1 juli 2021
Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

3O Kvarngården AB

Placering

Hörby

Kontaktperson

3O Kvarngården AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Nattjänst i din ansökan