Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nattförman

Svensk Hemleverans HB · Gotland · Ansök senast 26 feb.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Svensk Hemleverans HB, del av NTM, bedriver verksamhet inom distributions-branschen och har idag 1700 anställda. Vi distribuerar bland annat morgontidningar, post, veckotidningar, ODR, ADR och gods direkt hem till kunden 6 dagar i veckan. Svensk Hemleverans distribuerar i Östergötland, Norra Småland, Sörmland, Uppland, Norrland och på Gotland.

Om jobbet

Vi söker en Nattförman till vårt team på Gotland som vill vara med och lösa en del av Svensk Hemleverans utmaningar. Vi söker dig som har förmågan att arbeta strukturerat, självständigt samt har ett analytiskt tankesätt. Vi söker dig som är lyhörd, resultatinriktad, nyfiken, har positiv attityd där vi hjälper varandra och tycker om att ha kul på jobbet. Det är viktigt att du är lösningsfokuserad.

Kravprofil:

- Kan flytande svenska och engelska

- Är effektiv, noggrann och har lätt för att lära dig nya saker.

- Är snabb till förändring och tycker om nya utmaningar.

- Har god samarbets- och kommunikationsförmåga.

- Innehar B-körkort.

-Tidigare erfarenhet av nattarbete är meriterande

JOBBA MED OSS

Tjänsten passar dig som har erfarenhet av distribution eller är villig att lära dig en ny bransch. Under natten när all distributionsverksamhet fortgår är Nattförman företagets arbetsledare för all personal. Nattförman arbetar förebyggande med planering och hanterar kvalitetsbrister både kort- och långsiktigt. Som styrmedel använder man sig av vägledande policys och strävar efter att nå företagets miljö- och kvalitetsmål. Arbetet kan innebära bemanning på kort och lång sikt och kontinuerlig kvalitetsuppföljning. Att ha en hög leveranssäkerhet och att hålla hög kvalitet är en av huvudnycklarna för att vara framgångsrik i vår bransch. En stor del av arbetet innebär kontakt med våra distributörer samt att lösa de problem som kan tänkas uppkomma.

Arbetstiden är förlagd på natten.

Det är meriterande om du har tidigare arbetsledarerfarenheter, men det är inte ett krav. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper och tidigare erfarenhet från distributionsbranschen.

Vi eftersträvar jämställdhet & mångfald och värdesätter därför sökande med skilda bakgrunder och erfarenheter.

Tjänsten är tillsvidare och kan tillsättas omgående.

Provanställning på 6 månader tillämpas.

Välkommen med din ansökan via vår hemsida.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svensk Hemleverans HB

Placering

Gotland

Kontaktperson

Svensk Hemleverans HB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons