Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nätplanerare sökes till Ellevio i Karlstad!

Nätplanerare sökes till Ellevio i Karlstad!

Clevry · Karlstad · Ansök senast 19 nov.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 500 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med bland annat ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?

Din roll

För vår kund Ellevios räkning söker vi nu två nätplanerare med placering i Karlstad. I denna roll kommer du att tillhöra avdelningen AMO (Asset Management & Operation). I din roll som nätplanerare är ditt fokus nöjda kunder och ett hållbart elnät. Detta innebär att du kommer att utföra kundanpassade nätplaneringar som kan bestå av exempelvis planering av exploateringsområden för bostäder/handel, solcellsanslutningar och övriga nyanslutningar av kunder. I din roll kommer du även att ta fram pris, skicka offert till kund och administrera ärenden. Rollen innebär en hel del olika kontaktytor, både internt och externt, med allt från kunder, elinstallatörer och interna projektledare.

Rollen som nätplanerare är mycket stimulerande och på Ellevio får du möjligheten att arbeta med eldistribution ur en nätägare synvinkel. På Ellevio får du vara med och jobba i ett sammansvetsat team med bred kompetens och du får även utvecklas med uppgiften. Arbetet som nätplanerare ger även en bra grund för eventuell framtida karriär på företaget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Utföra kundanpassade nätplaneringar och ta fram tekniska lösningar
  • Administrera ärenden och göra kalkyler av anslutningsavgift
  • Ta fram pris, utföra kreditprövning och skapa offert
Rollen som nätplanerare är ett konsultuppdrag där du blir anställd av Clevry och jobbar som konsult på Ellevio. Start för tjänsten är omgående eller enligt överenskommelse och du erbjuds ett kontrakt på till att börja med sex månader.

Din profil

Vi söker dig som har en högskole- eller civilingenjörsutbildning med inriktning elkraft, elteknik eller energi och miljö. Du kan vara nyutexaminerad och reda att anta nya utmaningar eller ha tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har kunskap inom eldistributionsområdet och exempelvis av nätplanering, underhållsplanering, offerthantering och avtalshantering. God IT-vana samt kunskaper inom PCS, WMS/CPM och NIS/GIS är meriterande.

Som person tror du att du som söker är kundorienterad och gillar att arbeta med tekniklösningar. Du är noggrann och kan arbeta på ett strukturerat sätt med fokus på kvalité även när arbetstempot bitvis ökar. Vidare är du resultat- och lösningsfokuserad och ser positivt på förändringar. Du kan arbeta likväl självständigt som med andra.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clevry

Placering

Karlstad

Kontaktperson

Elvira Derestam

070-7893494

Dela jobbannonsen

Anmäl annons