Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nationell Försäljningschef Scan Global Logistics Road

Nationell Försäljningschef Scan Global Logistics Road

SGL Road AB · Norrköping · Ansök senast 10 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Scan Global Logistics är en global fullservicelogistikleverantör, som erbjuder okomplicerad logistik genom skräddarsydda lösningar gjord av skickliga specialister, stolta problemlösare och passionerade entreprenörer. Vi är en global leverantör med huvudkontor i Norden och närvaro på alla kontinenter. Koncernen har egna kontor i 26 länder och närvaro på ytterligare 100 marknader genom partners och agenter. I Sverige har koncernen kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Norrköping, Malmö och Trelleborg. Vi söker nu;

Nationell Försäljningschef till vår Road organisation

Vi erbjuder dig en roll med stor frihet i att driva och utveckla företagets försäljningsprocess i en entreprenörsdriven organisation. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta utvecklande med både kunder och medarbetare på senior nivå. Du förstår vikten av ett planerat och strukturerat sälj- och marknadsarbete med fokus att vinna förståelse för kunders problemsituation och logistiska utmaningar. I din roll ingår att skapa långsiktiga kundrelationer och du förstår vikten av god kommunikation och förståelse för gemensamma mål och hur vi uppnår de för en lyckad affär och lyckade kundsamarbeten.
I rollen ingår:
  • Ett process- och resultatansvar för företagets ny- och merförsäljning
  • Att driva företagsövergripande utvecklingsprojekt som representant i företagets ledningsgrupp
  • Personalansvar för företagets säljare
  • Ansvar för att driva och utveckla marknadskommunikationen för svenska road verksamheten
  • Rapporteringslinje till VD för SGL Road i Sverige.
Du motiveras av en roll med stora möjligheter till att ta egna initiativ och det är viktigt att du har entreprenörstänk. Du har goda ledarskapserfarenheter och är både en van coach och lagspelare. Som person är du positiv, handlingskraftig och har en "can do" attityd. Du strävar hela tiden efter att hitta möjligheter till förbättringar både hos oss, ditt team och för våra kunder. Du är därför noggrann i din uppföljning och analys inom ditt ansvar.

Din bakgrund
Du har en:
  • Gedigen branscherfarenhet och eller en universitets/högskoleutbildning.
  • Ledarerfarenhet för mindre team, det är meriterande med ledarerfarenhet inom vår bransch
  • Sälj och Marknadserfarenhet
  • Goda kunskaper i Engelska för att föra dig både i tal och i skrift
  • God datavana
  • God Supply Chain och företagsekonomisk förståelse
Du bor företrädesvis i närheten av Göteborg, Norrköping eller Trelleborg, där Road-verksamheten finns representerad.
I SGL är vår viktigaste tillgång våra medarbetare, varför vi har ett starkt fokus på den enskilda medarbetarens utveckling och välbefinnande. Vi arbetar för att främja en kultur där "respekt, integritet, entreprenörskap och kul" är en del av vår gemensamma vardag och utgör vårt DNA. Det är viktigt för oss att du på ett naturligt sätt tar rollen som ambassadör för detta. Vi erbjuder dig en roll i ett dynamiskt företag där du kommer att bli en viktig del av den fortsatta utvecklingen.

Om Scan Global:
Hos Scan Global Logistics är varje person en möjlighet att frigöra potential. Genom att föra mänsklig inställning till alla, överallt, gör vi världen lite mindre komplicerat. Kärnan i vårt DNA är en "kan-göra-attityd" och viljan att alltid gå en extra mil för att hitta rätt logistiklösning, vare sig på väg, järnväg, hav, luft eller andra transportsätt. Vår kultur bygger på våra fyra dygder: respekt, integritet, entreprenörskap och kul. Om du vill vara med i våra team av skickliga specialister, passionerade entreprenörer och stolta problemlösare som lever för att ta bort komplexiteten för våra kunder, du är välkommen att ansöka om en av våra lediga tjänster.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken

Läs gärna mer om oss på vår webbplats www.scangl.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SGL Road AB

Placering

Norrköping

Kontaktperson

Andreas Carlström

agso@scangl.com

Dela jobbannonsen

Anmäl annons