Nationell Affärsutvecklare till Villalivet i Halmstad

Villalivet · Halmstad

·

Ansök senast 31 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om kunden
Är du en driven affärsutvecklare, redo att ta nästa steg i karriären på Sveriges största tidning? Att Villalivet har en hög igenkänningsfaktor är inte så svårt att förstå med sina 2,3 miljoner läsare via print, 3,5 miljoner läsare via webbben och en ständigt ökad tillväxt ändå sedan förlaget startade 2009. Villalivet ger på ett varmt och personligt sätt tips, råd och inspiration som gör livet för Svenska villaägare bättre, billigare och bekvämare. Med hänsyn till en extremt stor och bred målgrupp kan anpassade lösningar hjälpa kunder att få bra effekt på sina medieinvesteringar
Som stolta samarbetspartners har vi nu fått äran att hjälpa till att hitta nästa affärsutvecklare på nationell nivå med utgångspunkt från Halmstadkontoret.

Arbetsbeskrivning
Som nationell affärsutvecklare på Villalivet får du möjligheten att jobba med bra, stora och välkända referenskunder. Ditt stora fokus kommer ligga på uppsökande försäljning och kundutveckling inom mediabranschen där du prospekterar och bokar spännande möten med såväl nya- som befintliga/återkommande kunder. Du följer upp med ett stort kundfokus och professionellt förhållningssätt där du agerar rådgivande åt dina kunder för att skapa resultat enligt deras mål och visioner.

Utbildning
Tyngd läggs framförallt på dina tidigare erfarenhet och till din personlighet. Har du säljutbildning eller annan relevant utbildning för tjänsten är detta meriterande.

Erfarenhet
Du bör ha relevant erfarenhet med lyckade resultat, gärna från liknande försäljning och helst från mediabranschen.

Personliga kvalifikationer
För att lyckas på bästa sätt tror vi att du har ett genuint intresse för kundutveckling och försäljning. Kan du uppvisa ett track record och fina resultat från uppsökande försäljning inom mediebranschen så har du ett snyggt försprång. Att du är van att sälja på andra värden än pris ses som en självklarhet.
I processen läggs stor vikt vid din personlighet och att denna stämmer överens med det Villalivet eftersöker. De främsta egenskaperna som är av vikt är att du har ett stort personligt driv och snabbt greppar nya möjligheter. Du behöver ha öga för att skapa goda relationer och kunna forma lukrativa affärer för såväl bolaget som kunder. Ödmjukhet, kreativitet, entusiasm, affärsmässighet och förmågan att lyssna bör vara talande för dig som person.

Lön och anställningsvillkor
Slutgiltig kandidat erbjuds anställning direkt hos Villalivet. Lön består av såväl fast som rörlig del. Som nationell affärsutvecklare har du bra förutsättningar till goda förtjänstmöjligheter.

Ansökan
Skicka din ansökan via länken (eller via https://career.palmpartners.se/lediga-tjanster) redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor eller behöver komma i kontakt med rekryteringsansvarig görs detta enklas på mail: niclas.arheden@palmpartners.se alternativt på tel. 0733897675.

Startdatum
Enl. ö.k.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Villalivet

Placering

Halmstad