Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nanny/barnvakt sökes till Lomma vid behov EXTRAJOBB

Nanny/barnvakt sökes till Lomma vid behov EXTRAJOBB

Give me a hand AB · Lomma · Ansök senast 27 nov.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Familjen bor i Lomma och har en pojke på år och ett till barn på 4 år. De söker en reservbarnvakt att boka vid behov när deras ordinarie barnvakt inte kan. De brukar boka dagtid ca 3 h långa pass som brukar infalla mellan 8-16 på dagarna. De söker dig som har pedagogisk erfarenhet t.ex. från förskolan och som tycker det är kul att arbeta med ett pedagogiskt synsätt.

NannyDirekt är ett företag som matchar trevliga och pigga nannies till privatfamiljer runtom i Sverige. Vårt kontor hittar du på Baltzarsgatan 18 i Malmö. Är du en social person som tycker om att arbeta med barn? För att passa som nanny ska du älska att jobba med barn, vara pigg och glad med viljan att hjälpa dina familjer och deras barn. Dessutom ska du även tycka om att att utföra olika hushållssysslor. Du är en ansvarsfull person som kan kommunicera med både din familj och med oss på NannyDirekt. Du ska ha erfarenhet av barnpassning tidigare, vara ostraffad och kunna prata svenska eller engelska flytande.

Som barnvakt på NannyDirekt jobbar du hemma hos dina familjer och ser till att barnen har det bra. Ett arbetspass kan vara mycket omväxlande men de vanligaste arbetsuppgifterna är:

* Hämta på förskolan

* Göra mat / mellanmål

* Gå till lekplatsen

* Läsa böcker / leka / aktivera barnen

* Byta blöjor

* Läsa saga / natta

* Annat hushållsarbete

Du behöver inte ansöka för varje tjänst. Har du blivit anställd kommer du kunna välja mellan flera lediga uppdrag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Give me a hand AB

Placering

Lomma

Kontaktperson

Give me a hand AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons