Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nanny på heltid till ett barn på 6 månader. Sveriges högsta nannylöner!

Nanny på heltid till ett barn på 6 månader. Sveriges högsta nannylöner!

Nordic Light Nannies · Stockholm · Ansök senast 25 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu efter en nanny till en heltidstjänst som tillträder i januari 2022. Familjen har ett barn som då kommer att vara 6 månader gammalt. Familjen söker en glad, flexibel och avslappnad nanny som kan ta hand om deras dotter på dagarna och se till att erbjuda utvecklande och stimulerande aktiviteter anpassade till åldern.

Nannyns schema kommer att variera något från vecka till vecka men det kommer ungefär att innefatta 7-9 timmars arbetstid dagtid måndag-fredag, samt 1-2 kvällar i veckan. Familjen kommer också då och då behöva att nannyn har hand om barnet över natten eller en stund på helgen. Familjen önskar också att nannyn följer med dem på resor omkring 1-2 veckor, 3-4 gånger per år. Beroende på hur mycket hjälp familjen behöver så kan tjänsten komma att delas med en annan nanny om arbetstiden blir mer än heltid totalt.

Nannyn behöver vara en varm person med genuint intresse för arbete med små barn. Nannyn behöver ha kunskap om barns utveckling och lärande då nannyn kommer få ett stort ansvar för barnets dagliga liv. Nannyn behöver själv kunna sätta rutiner och styra upp dagen. Nannyn behöver ha minst tre års erfarenhet av arbete med barn i de yngre åldrarna. Familjen ser gärna en person med lång erfarenhet och pedagogisk utbildning.

Bra kommunikation är väldigt viktigt för familjen och nannyn behöver kunna erbjuda en flexibilitet med schema ändringar och att ibland stanna längre etc. Familjen ser gärna att nannyn är ute mycket med deras bäbis och att man kan gå på aktiviteter som babysång, öppna förskolan etc.

Familjen har en städerska som kommer två gånger i veckan så ingen städning ingår. Däremot ansvar nannyn för tvätt av barnets kläder (endast barnets kläder). De söker också en ordningssam person som tar initiativ att tömma diskmaskinen, plocka i ordning i köket och hålla ordning på barnets saker. Allt eftersom barnet äter mer mat kommer mer och mer matlagning till barnet att ingå i tjänsten. Det är också ett stort plus om nannyn kan tänka sig att laga mat till föräldrarna någon eller några dagar i veckan men det är inte ett krav.

Familjen pratar Norska, Svenska och Engelska men söker en svensktalande nanny. Nannyn behöver dock vara komfortabel med att kommunicera på engelska vid resor etc.

Familjen bor centralt beläget på Östermalm.


Om Nordic Light Nannies:

Vi söker nu en ny medarbetare som vill ha nanny som sitt yrke. Vi arbetar mot familjer som ställer höga krav på kvalitet när de väljer en nanny. De flesta av våra tjänster är på minst halvtid och vi tycker det är väldigt viktigt att även nannyn trivs bra ihop med familjen. Därför tar vi dina önskemål på stort allvar när vi presenterar familjer för dig. Vi har Sveriges bästa villkor för nannies med bland annat sjuklön och semesterersättning. Lönerna bestäms individuellt beroende på erfarenhet och utbildning och är jämförbara med förskollärarelön i Stockholm. Minimilön 125 kr/h. Snittlönen ligger för närvarande på 152 kr/h, vi kan erbjuda högre lön upp till 190 kr/h för nannies med mycket erfarenhet och/eller pedagogisk utbildning. Fasta månadslöner förekommer inom vissa tjänster. Läs mer på https://nordiclightnannies.se/lediga-tjanster/


Är du redo för en ny utmaning och vill vara en del av sveriges bästa nannyteam?

Vill du få möjlighet att hela och hållet ägna din uppmärksamhet åt 1 barn och kunna vara till stor hjälp för en familj på eftermiddagarna?

Har du kunskap och erfarenhet inom barns utveckling?

Gillar du att leka och hitta på olika saker ute och inne? Då är detta rätt jobb för dig!


Har du:

Minst tre års erfarenhet av proffessionellt arbete med barn (intyg/dokumentation och referenser krävs) eller motsvarande kompetens?

Ett intresse för att arbeta med barn och deras utveckling?

Polisregister utdrag utan anmärkningar?

Kan du uttrycka dig på Svenska i tal och skrift?


Då kan du vara den vi söker!


Pedagogisk utbildning så som förskollärare, barnskötare, lärare, fritidspedagog, dramapedagog etc. är meriterande, lika så körkort!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nordic Light Nannies

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Nanndis AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons