Jobbsafari är en del avschibsted logo

Nammo söker Processchef till Karlsborg

Nammo · Karlsborg · Ansök senast 14 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tjänstebeskrivning

Har du en god förståelse för produktion och är en engagerad ledare som förstår vikten av kommunikation och samarbete? Är du intresserad av att driva förändringsarbete i ett spännande företag med korta beslutsvägar? Vill du dessutom bli en viktig del i vår fortsatta tillväxt och vara med och skapa en säkrare framtid, då är du kanske vår nya kollega!

Som processchef hos oss ansvarar du för att leda, planera, fördela och följa upp den dagliga driften inom produktionen. En stor del av ditt arbete kommer du att ägna åt förändringsarbete när det gäller arbetssätt- och metodik. Du kommer att arbeta nära verksamheten och har personalansvar för ca 35 medarbetare, som i dagsläget går på rullande tvåskift och natt. Till din hjälp finns två skiftsamordnare. Din arbetstid är förlagt till dagtid.

En viktig del i ditt arbete blir att leda och coacha team och individer, med tydlig förankring i Nammos grundläggande värderingar. Tillsammans med din personal strävar du efter att nå uppsatta mål i rätt tid vad gäller produktion, leveranssäkerhet, kvalitet, kvantitet och budget. Du rapporterar till Produktionschefen och sitter med i produktionens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig med minst fem års dokumenterad erfarenhet som ledare inom industrin, gärna från tillverkande produktion. Du har gymnasial utbildning i grunden och det är meriterande om du har vidareutbildning på högskolenivå inom ledarskap och/eller produktion. Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet inom LEAN.

Du är trygg i din ledarroll och har en förmåga att bygga förtroende och engagemang. Du har mycket god samarbetsförmåga och är en stabil beslutsfattare som agerar lösningsorienterat. För att passa in hos oss är du en lyhörd och jordnära person, som förstår vikten av att vara kommunikativ och tydlig. Du är också en engagerad förändringsledare som alltid strävar efter att förbättra och förenkla. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har en förmåga att prioritera i en komplex miljö med högt tempo. Som person beskrivs du även som driven, inspirerande och handlingskraftig. Utöver svenska så har du även goda kunskaper i engelska. Du är en van IT användare.

Vad erbjuder vi dig?
Vi kan erbjuda en arbetsplats vackert belägen vid Vätterns strand och medarbetare med ett stort engagemang. Nammo är ett värderingsstyrt företag och våra värderingar engagemang, precision och omtanke genomsyrar hela vår verksamhet. Rollen som processchef är mångfacetterad och du får stora möjligheter att vara med och utveckla vår verksamhet i en unik bransch.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringschef Malou Lundgren tel. 0733-200 880 eller skicka ett mail, malou.lundgren@premier.se. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 14 februari 2022. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier:
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom ekonomi, försäljning/marknad, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nammo

Placering

Karlsborg

Kontaktperson

Malou Lundgren

0733-200 880

Dela jobbannonsen

Anmäl annons