Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mystery Shopping hos bilhandlare Kalmar

Nordic Mystery Shopping Sverige AB · Kalmar · Ansök senast 29 nov.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

En Mystery Shopper är en anonym konsument som besöker affärer, restauranger, kaféer, fartyg och många andra platser. Nu i november besöker vi flera olika bilhandlare. På en del av dem besöker vi "drop-in", andra förbokar vi en tid och gör även ett uppföljningssamtal efteråt online. Nu söker vi dig som kan jobba minst en-två vardagar (ej helg) i Kalmar innan månadens slut.

Vill du jobba mer finns även möjligheter att göra liknande uppdrag i kringliggande städer. Lön, restid och reskostnader ersätts.

Nordic Mystery Shopping har kollektivavtal och arbetsförsäkringar som omfattar alla anställda. De flesta av våra Mystery Shoppers arbetar med timlön. Arbetet planerar vi gemensamt med dig. Det finns alltså goda möjligheter att påverka när du ska jobba och hur mycket.

Du måste inte ha egen bil, vi kan lika gärna ta hyrbil. Om du har körkort och tillgång till en dator för rapportering. Om du har några års allmän arbetslivserfarenhet. Om du är bra på att uttrycka dig skriftligt, och kan både svenska och engelska. Då passar det här bra in bra på dig och vi ser fram emot din ansökan! Skicka ditt CV och personligt brev till info@nordicmystery.se.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nordic Mystery Shopping Sverige AB

Placering

Kalmar

Kontaktperson

Nordic Mystery Shopping Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons