Musiklärare f-6

Staffanstorps Montessoriförening · Staffanstorp

·

Ansök senast 25 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Staffanstorps montessoriförening ligger i centrala Staffanstorp, verksamheten består av förskola, skola och fritidshem. Skolan bedriver undervisning i klass f-6 och har cirka 110 elever. Skolan består av två spår, blått och grönt. I blått spår går eleverna i åldersintegrerade klasser f-1 och 2-3, i grönt spår klass 4-6. Fritidshemmet är också indelat efter blått och grönt med åldersintegrerade grupper och har ca.80 elever. Förskolan är uppdelad i tre spår, Småpärlan, Snäckan och Korallen. Verksamheten har ca.40 medarbetare.


Utevistelse är en viktig del av vår vardag och vi är ute varje dag, oavsett väder. Utemiljön inbjuder till kreativa aktiviteter och ger de viktiga fysiska behoven stort spelrum. Tre gånger i veckan erbjuder vi pedagogiskt planerade rastaktiviteter. Arbetsglädje, respekt, eget ansvar och engagemang är viktiga hörnstenar i vår verksamhet.

Vi söker dig som har ett stort intresse för undervisning i musik. Du är flexibel i arbetet i elevgrupper och arbetslag. Du bidrar till ett trevligt arbetsklimat, har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete som lärare. Du har tilltro till elevens egna förmåga och ett positivt synsätt på det individuella barnets utveckling. Vi söker dig som är legitimerad musiklärare f-6. Som lärare har du huvudansvar för den pedagogiska verksamheten och att undervisning och utbildning sker enligt skolans styrdokument. Du ska tillsammans med övriga i arbetslaget stimulera elevernas utveckling och lärande. Verksamheten utgår från montessoripedagogikens grunder och har en helhetssyn på eleven och elevens behov. Undervisning sker tisdagar och torsdagar enligt schema.


Skolan ska förbereda eleverna för fortsatt utbildning. Arbetslaget fördelar förekommande arbetsuppgifter inom laget och utifrån respektive profession, arbetslagen består av utbildade grundskollärare och montessoripedagoger, fritidspedagog, förskollärare, fritidsledare och resurspedagoger. Planering, uppföljning och utvärdering sker utifrån montessoripedagogiken och skolans styrdokument Lgr11. Med utgångspunkt i arbetslagets pedagogiska dokumentation, konferenser och styrdokument genomförs ett systematiskt kvalitetsarbete. Vi söker dig som är legitimerad lärare i ämnet musik. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Staffanstorps Montessoriförening

Placering

Staffanstorp

Kontaktperson

Staffanstorps Montessoriförening

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Musiklärare åk.f-6 i din ansökan