Jobbsafari är en del avschibsted logo

Multidisciplinär Projektledare

AFRY AB · Malmö · Ansök senast 26 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Företagsbeskrivning

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Jobbeskrivning

AFRY Process Industries har nu etablerat en nystartad multidisciplinär sektion i Malmö & Helsingborg med fokus på att expandera AFRYs verksamhet inom Processindustrin i Skåne - Bli en del av teamet!

För att stärka vår satsning i Skåne behöver vi utöka vår verksamhet med Multidisciplinära projektledare. Eftersom vi etablerat en ny sektion ges du som medarbetare möjlighet att vara med och bidra samt forma ett vinnande team från grunden!

I din roll som projektledare kommer att arbeta med olika typer av projekt och uppdrag inom Processindustrin vilket kommer styras av din kompetens, kundens behov samt din personliga ambition och utvecklingsplan. I rollen som projektledare är du ansvarig för hela projektet från start till överlämnande. Du ansvarar för säkerhet, miljö, scope, budget, tidplan, och kvalitet. Som stöd har du våra resurser för projektstyrning, planering, DCC och inköp, samt stödet i AFRYs gemensamma projektmodell.

Närmast tillhör vi divisionen Process Industries Sverige där vi har samtliga discipliner och teknisk kompetens som krävs för att driva alla typer av projekt, från T&M till EPC och EPCM-projekt i processindustrin. Detta ger oss en bred kompetens att marknadsföra gentemot våra kunder och möjligheter att ta spännande In-house projekt. Vi hoppas du vill vara med på vår fortsatt resa framåt!

Kravspecifikation

Vi tänker oss att du som person drivs av att leda samt hålla ihop projekt där du samtidigt engagerar och inspirerar ditt projektteam. Vi tror att du känner igen dig i AFRYs värdeord och att du ser dig själv som en modig, hängiven lagspelare.

För att lyckas bra i rollen har du tidigare erfarenhet av projektledning av T&M/EPC/EPCM projekt på 1-100Mkr nivå inom processindustrin. Har du dessutom certifiering i PMI eller IPMA, Prince 2 eller liknande modeller är detta meriterande men inget krav. I grunden har du en civil- eller högskoleingenjörsexamen, men du kan också ha förvärvat motsvarande kunskap på annat sätt.

Som person har du en förmåga att skapa entusiasm, engagemang och framgång hos medarbetare. Du är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla dina kollegor och kunder – du tycker om att skapa kontakter både externt och internt.

B-körkort ett krav för tjänsten då resor i tjänsten förekommer, i rollen kommer du även ha kontakt med olika kunder och kollegor och du behöver därför ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Ytterligare information

Du kommer närmast tillhöra AFRYs division Process Industries och arbeta i segmentet Local Projects & Engineering South som sträcker sig från Malmö till Lysekil. Vi har redan ett väldigt starkt fäste på västkusten och driver flera stora projekt inom processindustrin med projekthelhetsåtaganden och tjänster inom exempelvis Projektledning, El, Instrument, Automation, Mekanik, Rör, Hälsa- och Säkerhet och HVAC. Nu vill vi sprida oss hela vägen ner till Skåne och söker dig som vill vara med på en spännande resa tillsammans med oss!

Vi erbjuder dig en flexibel arbetsmiljö och stor frihet under ansvar då vi förstår att allas liv ser olika ut och vikten av att ha en god balans mellan jobb och fritid. På AFRY delar vi en stark kultur som präglas av att dela kunskap och kompetensutveckling i form av interna och externa utbildningar samt individuella utvecklingsplaner.

Utöver detta erbjuder vi dig generöst årligt friskvårdbidrag, företagshälsovård, tjänstepension samt tillhörighet i vår fantastiska personalförening Club AFRY. Här anordnar vi roliga aktiviteter så som skidresor, handledda träningstillfällen, stuguthyrning, gästföreläsningar och mycket, mycket mer!

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och vi vill gärna visa dig varför!

Kontaktuppgifter:

För frågor gällande tjänsten kontakta sektionschef Kristina Jagne:

Kristina.Jagne@afry.com

+46 725 14 08 78

Sista ansökningsdag: 2023-04-30

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AFRY AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

AFRY AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons