Jobbsafari är en del avschibsted logo

MTB Plattsättning AB söker MJUKFOGARE

Mtb Plattsättning AB · Mölndal · Ansök senast 25 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Historik MTB Plattsättning startades år 1987 och är idag den ledande Plattsättningsaktören i Västsverige.

Verksamheten MTB Plattsättning består av de tre samverkande bolagen, MTB Plattsättning AB, Kakelmäster och MTB Kakelservice. Verksamheten erbjuder certifierade och auktoriserade våtrumsarbeten och plattsättningsentreprenader till större byggföretag. Verksamheten är koncentrerad till en region som ligger inom 20 mils radie från företagets lokalisering i Mölndal.

Som det serviceverksamhet vi är, är personalen vår absolut viktigaste resurs där vi ser att vårt med Byggnads tecknade kollektivavtal som en central del och vidare kontinuerlig utbildning av arbetsstyrkan som en självklarhet.

Kvalifikationer

Tidigare dokumenterad erfarenhet av mjukfogning.

Flytande svenska eller engelska i tal, detta är en central punkt då vår medarbetare förväntas kommunicera med våra kunder på en daglig basis samt att kunna ta instruktioner vid evt extrauppdrag.

B-Körkort

VEM ÄR DU?

Du är noggrann, självständig och har god samarbetsförmåga. Du är serviceinriktad och har ett trevligt bemötande mot våra kunder och har inställningen att agera som en god representant för företaget och dess tjänster.

Känner du dig träffad av ovan beskrivning och har viljan att utvecklas i din yrkesroll uppmanas du att söka dig till vårt glada gäng!

Maila din ansökan till michael@mtbbygg.se eller jens@mtbbygg.se och märk din ansökan med MJUKFOGARE i ämnesfältet.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mtb Plattsättning AB

Placering

Mölndal

Kontaktperson

Mtb Plattsättning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons