Jobbsafari är en del avschibsted logo

M/S Viking Cinderella söker en vikarierande 2:e Fartygsingenjör

M/S Viking Cinderella söker en vikarierande 2:e Fartygsingenjör

Viking Rederi - Cinderella · Nacka · Ansök senast 31 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du jobba med den tekniska driften på Östersjöns enda renodlade kryssningsfartyg? Brinner du för utmaningar och ansvar? Då kan vi ha rollen för dig.

Vi söker Dig som har fartygsingenjörsexamen och behörighet för tjänsten (motsvarande svensk maskinbefäls­behörighet klass V). Erfarenhet av arbete som maskinbefäl på passagerar- eller roro-fartyg ses som meriterande.

Du är positiv, öppen, kommunikativ och ansvarstagande samt kan arbeta strukturerat och självständigt. Du har god organisations- och samarbetsförmåga, gillar utmaningar och kan arbeta i ett högt och varierande tempo såväl självständigt som i ett team. Du trivs med att lära och utvecklas och tycker det är kul att arbeta med att våra fartyg är trygga, välskötta och miljöanpassade.

En förutsättning för rollen är att du utan problem kan kommunicera på svenska i såväl tal som skrift. Engelska och övriga språkkunskaper är meriterande men säkerhetsspråket ombord är svenska.

Vi värdesätter att Du är kvalitetsmedveten, kundorienterad och resultatinriktad. Du har goda ledaregenskaper och förmåga att inspirera och engagera dina medarbetare att utföra ett gott kvalitets-, säkerhets- och miljöarbete.

Vi erbjuder en utmanande och stimulerande roll med möjligheter till personlig utveckling. Hos oss finner du en stabil arbetsgivare, som har varit verksam i rederibranschen i sextio år.

Tjänsten är i nuläget ett vikariat perioden april–september.

På eventuella frågor svarar Maskinchef Viking Cinderella: maskinchef.cinderella@vikingline.com

Rekryteringen sker löpande så vänte inte med att söka!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Viking Rederi - Cinderella

Placering

Nacka

Kontaktperson

Viking Line Skandinavien AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons