Jobbsafari är en del avschibsted logo

Motornova i Skövde söker diagnostekniker

Motornova i Skövde söker diagnostekniker

Motornova AB · Skövde · Ansök senast 29 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Bilar idag blir mer och mer avancerade i sin teknik, mekanik och elektronik. Därför behöver vi stärka upp vårt team med ytterligare en självgående och ansvarsfull diagnostekniker till Motornova / Mercedes-Benz i Skövde. Hos oss får du möjlighet att arbeta med ett av världens starkaste varumärken, inom en organisation som präglas av personlighet, öppenhet och närhet.

Om tjänsten
Vi erbjuder ett spännande arbete som omfattar allt från diagnostik till service till reparationer på många olika fordonsslag såsom personbilar, transportbilar, ambulanser och militärfordon. Du kommer att få fortlöpande kvalificerad utbildning av Mercedes-Benz. Tjänsten kräver att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och gott kamratskap på arbetsplatsen. Din roll som diagnostekniker är viktigt utifrån att vi som team ska nå våra uppsatta mål gällande kvalitet och kundnöjdhet som bästa premiummärke i Skaraborg.

Din profil
Att vara diagnostekniker hos oss innebär att du ska vara strukturerad och effektiv och gilla utmaningar och lösa problem. Du ska ha fordonsteknisk utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet, kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik, god datorvana samt några års yrkeserfarenhet. I din roll ska du även kunna instruera, stötta och utbilda övriga tekniker för att höja kompetensen i laget.
B-körkort är ett krav, andra körkort är meriterande.

Vi erbjuder
  • Att få arbeta med ett av världens ledande varumärken, Mercedes-Benz.
  • Jobba med positiva och engagerade medarbetare
  • Möjlighet till både kollektiv och personlig utveckling
Ansökan
Placeringsort är Skövde och urvalsprocessen sker löpande. Vid frågor kontakta vår Servicechef Andreas Eriksson på mejl andreas.eriksson@motornova.se. Tjänsten är tillsvidareanställning, heltid. Skicka din ansökan till jobb@motornova.se senast 29 oktober 2021. Märk din ansökan med "Diagnostekniker".

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Motornova AB

Placering

Skövde

Dela jobbannonsen

Anmäl annons