Jobbsafari är en del avschibsted logo

Motiverad städare/städerska för uppdrag i Malmö/Lund för omg. anställning

Motiverad städare/städerska för uppdrag i Malmö/Lund för omg. anställning

Primera 1 AB · Ystad · Ansök senast 17 aug.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Primera 1 AB har funnits sedan i början av 2019 och har nyligen ombildats till aktiebolag från att ha varit enskild firma. Vi utför primärt flyttstädningar och hemstädningar, men även kontors-städ, stor-städ, bygg-städ, fönsterputsning, strykning och andra specialjobb kan förekomma.

Vi söker nu dig som kan ta uppdrag i Malmö/Lund-området med omgående anställning. Körkort är ett krav.

Vi söker dig som tycker om att städa professionellt och har en stolthet i det. Du ska vara motiverad, ansvarsfull, noggrann i din städning och plikttrogen. Du ska kunna förflytta dig över hela Skåne då vi har kunder på flera olika ställen. Körkort är därför ett krav, och du får tillgång till firmabil. I varje städuppdrag ingår även att ta hand om dina städredskap före och efter utfört uppdrag.

Arbetet kan ske på egen hand såväl som tillsammans med en kollega. Du behöver inte kunna svenska, men engelska är ett krav. Företaget har sin bas i Ystad och du utgår också därifrån. I vissa fall kan du utgå ifrån ditt hem.

Arbetstiderna kan vara oregelbundna då vi försöker rätta oss efter kundens önskemål. Kväll/helgjobb kan förekomma. Timlön efter överenskommelse.

CV och rekommendationsbrev för dina två senaste jobb ses som en fördel.

Kontakta oss gärna för mer information och/eller ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Primera 1 AB

Placering

Ystad

Kontaktperson

Primera 1 AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons