Jobbsafari är en del avschibsted logo

Motion Graphic Designer till Creative Agency på Tre

Tre · Stockholm · Ansök senast 28 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Ungefär så här kan en vanlig dag på Creative Agency se ut
På förmiddagen funderar du på hur du på bästa vis kan utveckla det rörliga formspråket inför en av vårens alla kampanjer och du diskuterar den övergripande konceptskissen tillsammans med Art Director och Copywriter. På lunchen väljer du mellan att käka med kollegorna i den egna matsalen, ta en sväng förbi husets egna gym eller att bara ta en promenad för att få lite frisk luft. Efter lunch ger du feedback på det material som övriga två personer i Motion Graphic-teamet producerat den senast veckan innan de går vidare till slutleverans. Därefter arbetar du självständigt med att utveckla rörligt material för sociala medier, utomhus, våra butiksskärmar med mera.

Du kan se fram emot att
  • Producera rörligt material till Tre och hallon
  • Utmana, konceptualisera och visualisera kreativa idéer
  • Utveckla Tres och hallons rörliga uttryck i alla digitala kanaler
  • Agera kreativt bollplank i frågor som primärt berör design, grafik, layout och rörlig form
  • Som senior i Motion Graphic-teamet bidra till teamets och avdelningens utveckling inom rörlig produktion
  • Jobba i moderna lokaler precis intill Avicii Arena vid Globenområdet, byggda för våra medarbetare på Tre
  • Vara en del av en Sveriges bästa arbetsplatser 2021 enligt Great Place to Work
Mer om dig
Du kommer ha många kontaktytor internt och därför ser vi att du tycker om att samarbeta samt supportera dina kollegor inom organisationen. Som person är du initiativtagande och lösningsorienterad samt bidrar med positiv energi och nya idéer.

Du hanterar After Effects på en mycket hög nivå och har även god erfarenhet ifrån fler programvaror inom Adobe Creative Suite (Premier, Photoshop, Illustrator, InDesign mfl). Eftersom du är tekniskt intresserad och kunnig så har du bra koll på hur vi kan använda oss av lämpliga expressions i After Effects. Du har även viss kunskap inom compositing, samt en mycket god känsla för färg, form, typografi och ljud. Du kan skapa 2D-animationer och har viss erfarenhet ifrån character animation, samt av 3D genom Cinema 4D.

Back in the days så pluggade du på antagligen på Hyper, IHM, Berghs eller motsvarande utbildning som är relevant för tjänsten. Men du känner, precis som vi, att det är erfarenheten efter studierna som gett dig mest. Du är van att utifrån brief, brand guidelines och materialspecar och skapa kvalitativa produktioner med kreativ höjd - som du dessutom sparar ner i rätt filformat/codec. Vi gissar att du antagligen har vandrat vägen via en reklambyrå, ett produktionsbolag eller inhousebyrå och är nu stadigt självgående i utvecklingen av rörligt material.

Ansökan
Låter det spännande? Vi tar emot ansökningar via denna annons (vi tar ej emot ansökningar per e-mail) och jobbar löpande med vår rekryteringsprocess. Den kan alltså komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Frågor kring rollen besvaras av rekryterande chef Malin Johansson på malin.johansson@tre.se.

Välkommen till Tre!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tre

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons