Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mötesbokare till digital byrå

Mild Media - Malmö · Malmö · Ansök senast 6 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Mild Media är en digital byrå med runt 40 medarbetare på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi tar våra uppgifter på stort allvar och oss själva på mindre. Vi gillar att det är högt i tak och att alla kan vara med och påverka företagets riktning.


Vi söker en mötesbokare till vårt Malmökontor för våra webbrelaterade tjänster (contentproduktion, webbplatser, e-handel, SEO, social media, film etc). Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att boka möten via telefon, genom utgående kontakter. Det är marknadschefer på medelstora och stora bolag på den svenska marknaden som dina dialoger kommer föras med.


Samtalen går ofta in på hur vi på bästa sätt kan utveckla kundens digitala närvaro. Om du har erfarenhet av digitala medier eller försäljning är det givetvis meriterande. Det viktigaste är dock att du är driven och är bra över telefon. Givetvis bistår vi med utbildning och vi är noga med att hela tiden bolla idéer med varandra på kontoret.


• Du är självgående samt tar ett stort eget ansvar för ditt arbete

• Du gör dig bra över telefon

• Du talar flytande svenska


Vi satsar på att skapa Sveriges bästa arbetsplats samt att bli den ledande digitala byrån i landet. Detta kräver att vi har mycket energi och jobbar hårt. För att nå vår vision måste vi även ha väldigt rolig och högt i tak. Detta är något som är oerhört viktigt för oss då vi vill att man ska se fram emot att gå till jobbet efter helgen.

Fast lön tillämpas för tjänsten. Tillträde sker enligt överenskommelse.

#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mild Media - Malmö

Placering

Malmö

Kontaktperson

Mild Media AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons