Jobbsafari är en del avschibsted logo

Morgonpigg student som vill utöka semesterkassan?

Morgonpigg student som vill utöka semesterkassan?

Academic Work · Stockholm · Ansök senast 11 dec.

Deltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Här har du din chans att hoppa på en flexibel roll på en produktionsavdelning. Du kommer att arbeta tätt med dina kollegor, inte minst med övriga anställda från Academic Work. Vi kräver inte att du har en lång meritlista, utan vi söker dig som är engagerad och som värdesätter teamkänsla!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning studenter som vill jobba deltid på en produktionsavdelning. Som produktionspersonal assisterar du under tillverkning och förpackar produkterna tillsammans med teamet. Uppdraget startar omgående och fortsätter löpande. Arbetspassen är förlagda mellan 07.15-16.15 på vardagar och kvällspass kan eventuellt förekomma.

Du förväntas arbeta två pass i veckan men det finns goda möjligheter att jobba mer vid behov.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Din dag kommer att börja med att du informeras om vilka produkter som ska hanteras under ditt pass. Därefter kommer du och teamet att delta i såväl tillverkning som paketering av de livsmedel som står på dagens schema. Detta innebär således att du i stor utsträckning kommer att arbeta med dina händer som arbetsverktyg, varför vi tror att detta är något som du ser fram emot för att trivas i den här rollen. Avslutningsvis kommer ditt arbete även att innebära kvalitetsdokumentation, god svenska såväl skriftlig som muntlig är därför av vikt.

Du kommer till exempel att:
  • Tillverka produkterna
  • Paketera tillverkade produkter
  • Dokumentera kvaliteten
Vi söker dig som
  • Talar och skriver obehindrat på svenska
  • Studerar i en takt om minst 50% vid högskola eller universitet
  • Kan arbeta minst 2 arbetspass i veckan
Det är meriterande om du:
  • Hanterat produktionsutrustning och/eller maskiner tidigare
  • Vi tror att du som ansöker är snabblärd och arbetshungrig! Du besitter stor flexibilitet och tvekar inte att ta ett extrapass när du har möjlighet.
Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, cirka 2 pass / vecka löpande. Eftersom företaget arbetar med produktion kan du förvänta dig att det stötvis är ett stort behov och i perioder blir lugnare.
  • Placering: Plats: Grenvägen 9, 141 71 Segeltorp
  • Lön: GFL
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons