Jobbsafari är en del avschibsted logo

Montörer till vår kund i Västerås

Adecco Sweden AB · Västerås · Ansök senast 17 apr.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker fler montörer till vår kund i Västerås.
Har du erfarenhet av montering, alternativt har ett stort intresse för att lära dig mer om montering samt är intresserad av att arbeta inom industri? Är du samarbetsvillig, ansvarfull och trivs i högt tempo? - Då är den här tjänsten något för dig!


Om tjänsten
I rollen som montör hos vår kund i Västerås arbetar du enligt företagets föreskrifter för att uppnå de produktionsmål företaget har. Du kommer förväntas använda maskiner och utrustning på ett effektivt och säkert sätt. Har du kunskap och erfarenhet av ritningsläsning är det en fördel då du bland annat kommer att montera produkter utifrån ritningar. Monteringen sker för det mesta för hand eller genom enklare hjälpmedel. Arbetet inkluderar även paketering. Arbetet innebär skiftgång och du som söker ska ha möjlighet att jobba 2-skift. Vid behov kan även helgarbete förekomma.


I din roll som montör hos vår kund i Västerås kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Montering
- Ritningsläsning
- Paketering

Även truckkörning kan förekomma.


Om dig
Vi söker dig som är praktiskt lagd som person och som gärna arbetar med händerna och vill lära dig mer om montering. Har du dessutom en industriteknisk utbildning och/ eller har erfarenhet av produktionsindustrin inom montering är det en fördel. Du talar och skriver svenska utan hinder. Då även en del intruktioner ges på engelska är det en fördel om du också behärskar engelska väl i tal och skrift. Som person är du flexibel, ansvarstagande, har god samarbetsförmåga samt trivs på en arbetsplats med högt tempo.
Tidigare erfarenhet av montering samt B-körkort, truckkort, traverskort och certifikat - säkra lyft ses som meriterande. (Truck- och traverskort får ej vara äldre än 5 år).


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Om anställningen
Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med start löpande under våren 2023.
Uppdragets längd är 3-6 månader, med god möjlighet till ytterligare förlängning. Arbetet är förlagt på 2-skift, men andra skift kan komma att förekomma.
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss på Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Drogtest och hälsokontroll förekommer.

Om Adecco
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Adecco använder tester som en del i rekryteringsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.


Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Ida Maarman via ida.maarman@adecco.se alt. kundansvarig Niclas D´adda via niclas.dadda@adecco.se


Har du frågor angående registrering, var god kontakta info@adecco.se.


Välkommen med din ansökan!


Sökord: Montör, Montering, Ritningsläsning,Truck, Travers, Industri, Industrimedarbetare, Adecco, Västerås

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Västerås

Dela jobbannonsen

Anmäl annons