Jobbsafari är en del avschibsted logo

Montörer till uppdrag i Ovanåker!

Clockwork · Ovanåker · Ansök senast 30 mars

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om oss
Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi montörer till en av våra kunder i Ovanåker. Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av montering. Har du dessutom tidigare erfarenhet av liknande arbete från verkstadsindustrin samt erfarenhet av ritningsläsning anses det som meriterande.

Du kommer att arbeta med såväl enklare som avancerad montering och vara en del i produktionsteamet.

Arbetstiden kommer i huvudsak vara förlagd till dagtid, men skiftarbete kan förekomma.



Din profil
För att trivas i rollen är du en ansvarsfull person som brinner för teknik. Du har troligtvis arbetat inom produktion och montering de senaste åren och har en god förståelse för vad arbetet innebär. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av verkstadsindustri och maskinservice.

Vidare ser vi att du är en tekniskt duktig och kvalitetsmedveten person som förstår vikten av noggrannhet och struktur. Du är ansvarstagande, självgående och har en hög arbetsmoral. Viktigt är även att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och sprider god stämning runt omkring dig.

I den här rollen är det viktigt att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Travers och truckkort är meriterande.


Ansökan
Du kommer inledningsvis att vara anställd som konsult hos Clockwork under 6 månader, därefter blir du anställd hos kunden (förutsatt att det känns rätt för alla parter). Start för uppdraget är så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Om du har några funderingar kring tjänsten eller har andra frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Nathalie Jonsson via mail nathalie.jonsson@clwork.se eller telefon 070-8215359.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Du söker tjänsten via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork

Placering

Ovanåker

Dela jobbannonsen

Anmäl annons