Jobbsafari är en del avschibsted logo

Montörer till Smekab Citylife

Smekab Citylife · Stockholm · Ansök senast 4 sep. (18 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Dina arbetsuppgifter

Som montör för Smekab Citylife arbetar du med installation, driftsättning samt service av företagets produkter ute hos kund. Exempel är installation av räcken, bilspärrar, cykelprodukter, bommar, pollare, möbler etc. Arbetet kommer större delen av tiden att vara förlagd ute på förekommande externa arbetsplatser.

Organisatorisk tillhörighet för denna tjänst är företagets produktionsavdelning, men där arbetet med installation och service leds och planeras av företagets projektledare.

Din bakgrund/Dina egenskaper

För att lyckas i rollen krävs ett stort mått av flexibilitet och kundfokus. Inget uppdrag är det andra likt så det krävs ett personligt driv och en vilja att lösa varje uppgift. I huvudsak består uppdragen av inplanerade projekt, men uppdrag kan även uppstå med väldigt kort varsel vilket kräver flexibilitet och förmåga att kasta om sitt fokus. Ute på fältet är du en Smekab Citylife-ambassadör med allt vad det innebär.

Det är bra om du är van vid att arbeta på byggarbetsplatser och har kunskaper inom ritningslära. Det är viktigt att du har kunskaper för att arbeta med stål. God produktkännedom, ett allmänt tekniskt intresse, praktisk problemlösning och en vilja att lära sig nytt är ett måste.

Meriterande kunskap/certifikat:
  • Heta arbeten
  • Arbete på väg
  • Liftkunskap
  • Markarbeten
I tjänsten kommer det att krävas kunskap om förekommande elektronik- och svagströmsutrustning, detta är också något som kommer att ingå i introduktionsutbildningen. Har du en elbehörighet motsvarande BB2 kommer detta ses som meriterande. Flytande svenska i både tal och skrift är ett krav.

B-körkort är ett krav.

Information och kontakt

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Smekab Citylife. Provanställning tillämpas. Arbetet är förlagt dagtid. Tjänsten har placeringsort Kista med ett uppskattat geografiskt arbetsområde med ca. 8-10 mils radie.

Har du frågor och/eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Erik Samuelsson på Wikan Personal på tel. 08-540 827 41. Vi tar endast emot ansökningar via Wikan Personals hemsida, www.wikan.se.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Smekab Citylife

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Erik Samuelsson

erik@wikan.se08-540 827 41

Dela jobbannonsen