Jobbsafari är en del avschibsted logo

Montörer sökes till kund i Rimforsa

Kund i Rimforsa · Kinda · Ansök senast 9 okt. (12 dagar kvar)

Heltid · Visstidsanställning

Vi söker drivna och engagerade montörer till vår kund i Rimforsa!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara montering av kablage och/eller byggnation av styrskåp. Rollen innebär att du kommer få arbeta med moment som kabeldragning, enklare elkopplingar och sammansättning av företagets världsledande produkter från start till mål. På sikt finns goda utvecklingsmöjligheter och du har chansen att delta i nya projekt och bidra till företagets förbättringsarbete.

Din profil

För arbete inom kablagemontering ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av tillverkningsindustri, kabelmontering eller liknande. Gymnasiekompetens inom elteknik eller annan teknisk inriktning är meriterande. Du behärskar svenska i tal och skrift då du måste kunna läsa kunders tillverkningsinstruktioner samt kommunicera med dina medarbetare. Då tjänsten innebär skiftarbete med tvåskift kan det beroende på bostadsort krävas att du har körkort och tillgång till bil.

Vi söker personer som trivs i en dynamisk miljö och som ser utmaningar i att vara delaktig i utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en ansvarstagande lagspelare och jobbar effektivt och tar ditt arbete på största allvar. Du är praktiskt lagd och har god samarbetsförmåga, nyfiken och vill lära nytt. Du fungerar bra både självständigt och i gruppsammanhang. Du ser problemlösning som en utmaning samt att flexibilitet och effektivitet känns som en självklarhet.

Ansökningsförfarande

Detta är en konsultlösning vilket innebär att du inledningsvis anställs av Skill och jobbar på uppdrag hos kundföretaget, men där avsikten är att anställningen tas över av kundföretaget efter en tid. Urvalsprocessen och tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Vatan Lokaj, vatan.lokaj@skill.se Rasmus Bank, rasmus.bank@skill.se. Vi tar ej emot ansökningar via telefon eller mail

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kund i Rimforsa

Placering

Kinda

Dela jobbannonsen