Jobbsafari är en del avschibsted logo

Montörer sökes för kommande uppdrag

Lernia · Mariestad · Ansök senast 14 feb.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en kvalitetsmedveten och noggrann person som vill arbeta med montering? Titta hit!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta i en produktion med montering och tillverkning. I arbetet kommer du att jobba självständigt men även i ett team. Arbetet ställer krav på ett högt tempo, noggrannhet och att du har en vilja att utvecklas med företaget. Vidare kommer du också kunna bidra till att utveckla arbetssätt och aktivt jobba för att bibehålla och förbättra dessa målsättningar.

Om dig
Du bör motiveras av att lära dig nya saker och att vara en viktig medlem i ett team. Erfarenhet från verkstads- eller tillverkningsindustrin eller likvärdig utbildning är meriterande. Viktigt för oss är därmed att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål.

Krav:
  • Körkort B och tillgång till bil
Meriterande:
  • Erfarenhet från industri
  • Industriell utbildning eller annan relevant utbildning
  • Truckkort
Personliga egenskaper
Som person är du arbetsvillig, initiativtagare och samarbetsvillig. Du innehar en positiv inställning till både arbete och kollegor. Att vara anställd på Lernia innebär att du är plikttrogen, noggrann, flexibel och är en hjälpsam kollega. För oss är det viktigt att du trivs och har kul på jobbet!

Om anställningen
  • Placeringsort: Skaraborg
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstid
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare, Sandra Magnusson, sandra.magnusson@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lernia

Placering

Mariestad

Dela jobbannonsen

Anmäl annons