Jobbsafari är en del avschibsted logo

Montör

Norvatek · Göteborg · Ansök senast 2 feb. (2 dagar kvar)

Heltid


Vi rekryterar nu en engagerad och lösningsfokuserad

Montör till Norvateks Service- och Montagecenter
Göteborg 

Vill du vara med och växa med oss? Vi storsatsar och utvecklar nu vårt nya Service- och Montagecenter i Hisings Kärra (Göteborg) och söker därför fler grymma härliga kollegor till vårt grymma team!

Vi söker dig som är engagerad, noggrann och driftig och som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. Är du en kunnig och självgående montör eller har du annan teknisk erfarenhet men ett starkt intresse av montage? Då kanske du är den vi söker!

Norvatek kännetecknas av en stark gemenskap och korta beslutsvägar. Vi sätter arbetsmiljön och säkerheten främst och det är en självklarhet att arbetet skall kunna utföras säkert med rätt hjälpmedel tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna. Hos Norvatek får du en trygg arbetsgivare som verkar i en stabil bransch med goda framtidsutsikter. Renoveringsbehovet i Sveriges vatten- och avloppssystem är stort så det finns mycket jobb att göra. 

Vatten och avlopp är ett av de viktigaste kretsloppen som får samhället och din vardag att fungera. Vi tycker att det är fantastiskt att arbeta med något som gör livet lättare för så många människor varje dag.

Vem söker vi? 
Vi värdesätter att du har verkstadsvana, ett tekniskt intresse och är en händig person. Du utför dina arbetsuppgifter noggrant med ett kvalitetstänk samt gillar att lösa problem. Har du några års erfarenhet av monteringsarbeten i fält är det ett plus.

Du är en lagspelare och är mån om att skapa ett gott samarbete med dina kollegor och därigenom ge god service till kunderna då tjänsten kan innebär kundkontakter. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna då en god teamkänsla och gott samarbete är det som kännetecknar vårt bolag.

Vi ser gärna att du har

  • Några års erfarenhet av montagearbeten
  • Förståelse samt kan kommunicera på svenska
  • God system- och datavana

Alla våra projekt/uppdrag ser olika ut. Ingen dag är den andra lik och vi arbetar mestadels på resande fot. Vår styrka är samlade och långa erfarenhet, där du kan bolla idéer och lösningar. 

Vårt team består av 8 medarbetare och vi utgår från våra lokaler i Hisings Kärra.

Tjänsten kräver B-körkort då den innebär resande i vårt upptagningsområde. 

Några ord från Tony Andersson, VD
"Norvatek är en stor och växande aktör i en framtidsbransch där vi har stora möjligheter med en offensiv ägare. Vi är i en uppbyggnadsfas av ett montagecenter i Göteborg och vi vill att du är med i det arbetet. Vårt montagecenter kommer att bestå av fyra delområden, Montage - Service/Renovering - Entreprenad och centrat äger hela processerna i de olika områden. Vi behöver olika roller i teamet och det vi letar efter just nu är en koordinator, svetsare samt montörer.

Vi jobbar ständigt med medarbetarnas trivsel genom att låta medarbetarna utvecklas, ta ansvar och vara delaktiga i frågor från stort till smått. Vi har en platt organisation med närhet till kollegorna även om vi är spridda geografiskt över landet. Det finns mycket kompetens inom de olika avdelningarna i företaget och det är alltid lätt att ta hjälp av en kollega oavsett avdelning eller roll."

Norvatek erbjuder
En platt, prestigelös organisation med framåtblick och med nära till beslut. Vi har god laganda och arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Norvatek har en intressant orderportfölj och för dig som lockas av att vara med och ta företaget till nästa fas är detta ett jobb med framtidsmöjligheter! 

Ansöker gör du genom ansökningsknappen, där du bifogar kort beskrivning om dig själv och vad du jobbat med. Ansvarig för denna rekrytering är Tony Andersson, VD, tony.andersson@norvatek.se men frågor besvaras även av HR-ansvarig Ulrika Stevrell, hr-support@uniwater.se. 

Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. 

Välkommen i gänget!


Om företaget

Norvatek (Nordiska VA Teknik AB) är en del av Uniwater - en av Nordens ledande koncerner inom VA-tekniska lösningar. Koncernen omsatte 2021 ca 720 MSEK och hade 220 anställda. Verksamhetsgrenar och dotterbolag inom koncernen är: Solutions - Svanesunds Rör, Pumpstationer med brunnar i betong, glasfiber och rostfritt - Norvatek, Dala Kommunalteknik och Rostfria VA-System. Automation och elskåp - ASB. Avloppsrenings- och vattenverk - ELVA och Emendo. Produkter inom VA och VVS - IBECO och ABAT.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Norvatek

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen