Jobbsafari är en del avschibsted logo

Montör

Act Logimark Sverige AB · Malmö · Ansök senast 25 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Montör
Har du ett intresse för teknik i allmänhet? Är du fingerfärdig och noggrann med detaljer? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter
I rollen som Montör kommer du främst att arbeta med:
  • Mekanik
  • Elektronik
  • Täta kontakter med underleverantörer, projektledare, inköpare och konstruktörer.
Personliga egenskaper
I rollen som montör söker vi dig som har ett tekniskt intresse och har erfarenhet av att jobba i industrin inom mekanik. Som person ser vi att du är drivande, har lätt för att ta initiativ och vågar tänka i nya banor.

Du är en kreativ problemlösare och en teamplayer med god förmåga att samarbeta och kommunicera både internt och externt. Vidare är du driven, ansvarstagande och strukturerad samt orädd för utmaningar.

I den här rollen...
kommer du ha ett stort nätverk omkring dig, både internt som externt vilket gör att du behöver kunna uttrycka dig väl på såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Vi söker dig som har en god komponentkännedom, bra tempo och fingermotorik. Det är en rolig och utmanande tjänst för dig som har ett stort teknikintresse och är nyfiken på att lära dig nya saker. Som person är du lugn, sansad och trivs med att jobba både självständigt och i grupp. Du har goda kunskaper i Office-paketet. Vissa resor i tjänsten kan förekomma. B-körkort är ett krav.

Meriterande
  • Någon form av kompetens inom el och svagström.
Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Act Logimark Sverige AB

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons