Jobbsafari är en del avschibsted logo

Montör

Randstad · Falun · Ansök senast 30 juni (42 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Arbetsbeskrivning

en av våra största kunder söker nu montörer till flera enheter och avdelningar och kanske är det just dig vi letar efter? du som tidigare arbetat med montering, industriarbete, är maskinoperatör eller är en händig person - dig är vi väldigt intresserade av! arbetet är på heltid med arbetstider som kan variera mellan dag, kväll, skift eller natt.

som konsult hos randstad är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. du har samma fördelar hos randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. på randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt cv. söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss

Ansvarsområden

vi har ett flertal tjänster och därmed kan arbetsuppgifterna skilja sig åt. du kan komma att arbeta med exempelvis:

 • montering av generatorer, styrskåp eller el-komponenter
 • slutmontage av transformatorer
 • hantering och montage av kärnplåt
 • testning och avsyning
 • även montering på hög höjd kan förekomma på enstaka avdelningar

på en del avdelningar sker arbetet på line med taktat flöde medan andra avdelningar arbetar tight i team så det är viktigt att du klarar av att arbeta både självständigt och kan samarbeta med andra.

Kvalifikationer

vi söker dig som har relevant arbetslivserfarenhet och det är starkt meriterande att tidigare arbetat inom industrin. har du erfarenhet inom montering, antingen mekanisk eller elektrisk, teknisk utbildning, verktygsvana, felsökning eller tycker om att jobba med händerna, då är du absolut rätt person.

saknar du erfarenhet från industriarbete men har en stark vilja, är driven och tekniskt intresserad så kan det räcka lång väg - våga sök!

som person söker vi dig som är:

 • arbetsvillig
 • initiativtagande
 • lagspelare

kvalifikationer för tjänsten:

 • travers
 • truckkort
 • körkort b

för oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas.

vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Falun

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons