Jobbsafari är en del avschibsted logo

Montör - Utbildningsplats

TETRA PAK · Lund · Ansök senast 4 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tetra Paks vision är att göra livsmedel säkra och tillgängliga överallt. Vårt motto PROTECTS WHAT´S GOOD definierar vilka vi är och genomsyrar hela vår verksamhet. Det betyder att vi skyddar livsmedel, människor och framtiden.


Tetra Pak Processing Production Center Lund (PPCL) bygger och testar nyckelkomponenter och moduler för livsmedelsindustrin. Vi prioriterar säkerheten först och jobbar hela tiden med ständiga förbättringar inom hela verksamheten i enlighet med WCM – World Class Manufacturing.


Till avdelningen Key Components Assembly söker vi nu en Montör för en Utbildningsplats. Utbildningsplats innebär att du får chans att lära dig olika delar och arbetsmoment inom PPCL och att du bygger upp din kompetens inom ett område.


Rollen är en visstidsanställning till början av december 2022.

Vad kommer du att arbeta med?

I ditt arbete ingår att arbeta med montage och förberedande för test av processanläggningar inom livsmedelsindustrin. I arbetet ingår även att vara en del i det förbättringsarbete som hela tiden pågår i verksamheten.


Du kommer i huvudsak arbeta med:

  • mekaniskt montage
  • installation av el kablage
  • montage av hydrauliska komponenter


Du kommer att jobba i ett självgående och sammansvetsat team, där alla bidrar med sina styrkor för att nå de uppsatta målen.

Vem är du?

Du bör ha en god grundutbildning såsom verkstadsskola eller annan teknisk utbildning samt kunskaper av ritningsläsning. Du behöver vara en van datoranvändare samt ha goda kunskaper i såväl svenska som engelska.


För att lyckas i rollen behöver du även vara noggrann och systematisk, då du tillsammans med teamet ansvarar för kvalitén på det arbete som utförs. Vidare är du kreativ och har god förmåga att lösa problem och att tänka i nya banor, vilkets syns i din vilja att jobba med ständiga förbättringar. Du är även engagerad, initiativrik och har lätt för att samarbeta. Vi värdesätter flexibilitet och nyfikenhet inför att arbeta med olika arbetsuppgifter inom avdelningen.

Vi erbjuder dig

  • Många spännande utmaningar med goda möjligheter till utveckling och utbildning i en global miljö
  • En kultur med banbrytande innovationsanda där vårt tekniska kunnande driver synligt resultat
  • Ett företag som främjar lika möjligheter och värderar mångfald
  • Marknadsmässig konkurrenskraftig ersättning och förmåner

Ansök nu!

Om du är intresserad av att dela vårt ansvar att skydda såväl livsmedel som vår planet, ansök via vår hemsida https://jobs.tetrapak.com/.


Ansök senast 4 november 2021



För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Hult på +46 46 36 5766


Har du frågor kring din ansökan kan du kontakta Christina Klemedtson på +46 46 36 2231


För facklig information kan du kontakta IF Metall, Rickard Jönsson på +46 46 36 5459

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TETRA PAK

Placering

Lund

Kontaktperson

AB Tetra Pak

Dela jobbannonsen

Anmäl annons