Jobbsafari är en del avschibsted logo

Montör till kund i Nässjö

Randstad · Nässjö · Ansök senast 30 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Du har arbetat med  träproduktion tidigare,  eller har du erfarenhet av montering . Som person är du är noggrann, engagerad samt har en positiv attityd. 
Gillar du att montera möbler och inredning ? Tveka inte ansök redan idag.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Dessa förmåner får du från dag ett i din anställning. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden

 På monteringen möts många olika material; trä, metall, glas, plexi för att bli färdig inredning. Tjänsten som montör innebär en bred uppsättning arbetsuppgifter beroende på vilka produkter som går för tillfället. Det kan vara alltifrån komplett montering av komplicerade kassadiskar till enskilda moment på ett stort antal väggpaneler. Vi går mot kundorderstyrd montering vilket generellt ger kortare serier och större omväxling. Slutmonterar all inredning innan leverans för att korta etableringstiden i butik. 

Kvalifikationer

 
  • Träteknisk utbildning
  • Erfarenhet av montering
  • Erfarenhet av ritnings läsning
  • Behärskar svenska i både tal och skrift

Erfarenhet

Gärna erfarenhet av montering.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: kontakta ansvarig konsultchef Sandra Hopovac sandra.hopovac@randstad.se
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, ansökningar som inkommer via mail kommer ej att behandlas.
Varmt välkommen med din ansökan! 

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Nässjö

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons