Jobbsafari är en del avschibsted logo

Montör till Cranab

CRANAB AB · Vindeln · Ansök senast 15 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Cranab AB är en världsledande leverantör av skogsmaskinskranar, gripare och kompletta busk- och vägröjningsmaskiner. Att ytterligare förstärka denna ställning och att etablera oss i samma position inom området timmerbils- och recyclingkranar är det mål vi nu strävar efter.

Cranab AB har idag ca 110 anställda och omsätter ca 250 miljoner kr. Våra två fabriker är belägna i Vindeln, 55 km från Umeå. Läs gärna mer på www.cranab.se

Montör till Cranab


Dina arbetsuppgifter

Som montör på Cranab kommer du att främst arbeta med att montera våra produkter. Vi monterar gripare, kranar till skogsmaskiner och lastbil samt våra busk- och vägröjningsmaskiner, Slagkraft.

Både förmonteringar och slutmonteringar ingår. Du kommer även genomföra funktionskontroll av monterade produkter för att säkerställa kvalitet och funktion.

Det kan också förekomma andra arbetsuppgifter så som plock och truckkörning.

Vi jobbar aktivt med förbättringsarbete och det ingår därför i ditt arbete att löpande registrera och jobba med eventuella avvikelser och att bidra till förbättringar i dialog med kollegor och chefer.

Vår produktionspersonal har också samarbete med Produktionstekniska avdelningen för att utveckla våra arbetssätt och med Konstruktionsavdelningen för produktutveckling.

Din profil

Vi ser att du har erfarenhet av arbete som montör eller mekaniker, helst med mobila applikationer, och har minst bas-kunskaper inom hydraulik och el. Vi ser det som meriterande om du har gymnasial utbildning inom montageteknik eller mekanik, har truck eller traverskort eller har erfarenhet av affärssystemet Monitor.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, och söker dig som är engagerad och lösningsorienterad, samt att du har en god social- och kommunikativ förmåga. Vi värdesätter initiativkraft, lagspel, kvalitetsmedvetenhet och strävar efter en jämn könsfördelning och mångfald.


Din ansökan

Frågor om tjänsten samt ansökan med CV och personligt brev hänvisas till Produktionsledare David Nygård, david.nygard@cranab.se senast 15 Augusti 2021.

Facklig representant för IF Metall är Elin Palmgren, 0933-135 35.

Tjänsten är på heltid och inleds med 6 månaders visstidsanställning, med god chans till förlängning. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan!

Mer info om oss hittar du på vår hemsida www.cranab.se


Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt från säljare av rekryteringstjänster eller annonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

CRANAB AB

Placering

Vindeln

Kontaktperson

Cranab AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons