Jobbsafari är en del avschibsted logo

Montör solceller

Solifokus Sverige AB · Jönköping · Ansök senast 30 apr. (32 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Solcellsmontör Jönköping i din ansökan

Montörer till Jönköping

Solifokus

Solifokus har lång erfarenhet av att hjälpa såväl privatpersoner som företag att bli mer hållbara med hjälp av solceller, solcellsbatterier och laddboxar. Med bred expertis och en stor passion för en grön framtid hjälper vi våra kunder hela vägen mot en hållbar framtid. Solifokus är ett snabbväxande bolag som präglas av entreprenörskap och framåtanda. På Solifokus vet vi att varje organisations viktigaste tillgång är medarbetarna. Motiverade och engagerade medarbetare som alla arbetar tillsammans mot uppsatta mål. Det skapar konkurrenskraft och goda framtidsutsikter.

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu en ny kollega som vill följa med på vår framtidsresa. www.solifokus.se

Rollen

Du fungerar som en del i ett team och är Solifikus ansikte utåt när vi installerar anläggningarna ute hos våra kunder. Arbetet sker till största del ute på plats hos kunden och du arbetar utomhus på hustak. Din uppgift kommer att vara att montera och installera solpaneler på tak samt att förbereda för elektrikerna. Arbetet är varierande med många olika moment. Det är meriterande om du har erfarenhet av solcellsmontage.

Vem är du?

Du kommer att ingå i ett team med andra drivna och trevliga montörer, därför läggs stor vikt vid att du har förmåga att samarbeta samt har en god kommunikationsförmåga och är en person som verkligen gillar att jobba och göra det där ”lilla extra”. Arbetet med att montera solpaneler kan innebära oväntade utmaningar vad gäller yta, mått och annat, därför söker vi dig som är utpräglat lösningsfokuserad, vågar ta egna initiativ och kan komma med kreativa idéer.

Vi vill att du:

Har erfarenhet av montagejobb, snickeri, takläggning eller liknande

Har B-körkort

Har goda kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta: Lucas Nilsson, Montagechef, tfn 076-175 72 13 e-post lucas.nilsson@solifokus.se

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Skicka din ansökan märkt ”Montör Jönköping” snarast till: lucas.nilsson@solifokus.se

Sista ansökningsdag: 2023-04-30

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Solifokus Sverige AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Solifokus Sverige AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Solcellsmontör Jönköping i din ansökan

Dela jobbannonsen