Jobbsafari är en del avschibsted logo

Montör Solceller Kungsbacka

Paneltaket AB · Kungsbacka · Ansök senast 12 feb.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Paneltaket är en helhetsleverantör av solcellsanläggningar inom förnybar energi och expanderar med en till två nya tjänster på respektive kontor, en i Malmö och en i Kungsbacka. Efter tre år är vi nu uppe i en belastning som rättfärdigar ytterligare anställningar men kräver såklart att denna person bevisar sin egen kompetens genom att hjälpa till där det behövs. Med rätt personlighet borde det inte vara några problem och om man är hungrig och lyhörd kommer man lyckas galant! Lön baseras på kunskap, utbildning, driv och erfarenhet.

Vi söker en person som kan fungera som installatör kombinerat med projektledare som kan ansvara för byggnationen av solcellsanläggningar på mark och tak från projektering till färdig anläggning och driftsättning.

Krav är viss form praktisk läggning som innefattar montage, snickeri, takläggning. Med lösningsorienterat driv och ett öppet sinne som hellre kan lite om mycket än mycket om lite. Med rätt profil kan man komma långt och vara med att driva Paneltaket framåt. Då vi fortfarande är ett relativt ungt företag kräver det att personen kan ta mycket egna initiativ för att vara effektiv, vara flexibel i sin planering och motivera sin egen disponerade tid väl. B körkort och två färska referenser är ett krav. Meriterande är certifikat inom ställningsmontage, säker tak, säkra lyft, heta arbeten eller certifierad solcellsinstallatör.

Initialt kommer det bli på projektbasis med timlön men med möjlighet till tillsvidareanställning.

Vi på Paneltaket lägger inga värderingar utan är öppna för kön, ålder, bakgrund, etnicitet och tror på ett varierande arbetslag bara man är villig att arbeta och ödmjuk mot folk. Ett krav är att man inte har några fördomar mot folk utan tror 100 % på service, respekt och trevligt bemötande. Med ett glatt humör, ett professionellt bemötande och ett effektivt arbetssätt har man utmärkta förutsättningar att ha roligt på jobbet!

Allt detta och mycket till kan du vara med att genomföra, grunden är bara satt, på Paneltaket har man möjlighet att förändra och förbättra! Skicka CV, personligt brev till info@paneltaket.se med förklaring till vad du kan bidra med till oss så kontaktar vi dig om det blir aktuellt.

Paneltaket AB

Martin Johnsson, VD och Ägare

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Paneltaket AB

Placering

Kungsbacka

Kontaktperson

Paneltaket AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons