Jobbsafari är en del avschibsted logo

Montör med intresse för elektronik

Saab Dynamics · Linköping · Ansök senast 5 nov.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till Saabs produktionsenhet i Linköping som arbetar med missil- och undervattenssystem, söker vi nu en erfaren montör med ett stort intresse för elektronik och mekanik.

Dina arbetsuppgifter

I Tannefors (Linköping) slutmonteras hela eller delar av missiler och torpeder inklusive ledningssystem. Avdelningen du kommer tillhöra är specialiserade på målsökare, zonrör och batterisystem.
Vi söker nu en erfaren elmontör som vill arbeta som konsult på Saab. Arbetsuppgifterna är omväxlande och inriktade i huvudsak mot följande:
  • Kablagetillverkning
  • Montering av torpedmoduler inkl. litiumbatterier
  • Montering av apparater som ingår i t.ex. ledningssystem
  • Plastgjutning av undervattensapplikationer
Din profil

Vi söker dig som har bakgrund inom montering av elektroniska komponenter, delsystem och system. Du är van vid att läsa elektronikritningar och du har ett högt kvalitetsmedvetande. Kunskap och intresse av kablagetillverkning och montering krävs.
Ytterligare önskvärda kvalifikationer är:
  • lödkompetens
  • kunskap kring plastingjutning av undervattensapplikationer
Har du erfarenhet inom montering av litiumbatterier är även det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som person har förmågan att ta initiativ. Du är självklart en lagspelare som är flexibel och ansvarstagande, har god samarbetsförmåga och kan uttrycka dig väl skriftligt och muntligt i både svenska och engelska. Vi ser även att du har god datorvana.
Du har minst gymnasieutbildning inom elektronik och ett par års arbetslivserfarenhet inom detta område.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Du kommer tillhöra ett härligt team på 23 personer som har kul på jobbet och alltid hjälper varandra.

Ansökningsförfarande

Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är initialt ett konsultuppdrag via Skill med start i november eller enligt överenskommelse, med möjligheter till anställning direkt på Saab vid en förlängning.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Isabelle Wallin på mejl: Isabelle.wallin@skill.se

Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Saab Dynamics

Placering

Linköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons