Jobbsafari är en del avschibsted logo

Montör Elektronik & Mekanik

Triple Sign System AB Vrigstad · Sävsjö · Ansök senast 31 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Triple sign System AB finns i Vrigstad. Företaget har 12 anställda och omsatte strax under 30 milj, 2019. Lönsamheten är god. Företaget växer snabbt och blev 2019 utsett till ett gasellföretag av Dagens Industri. Ena delen av verksamheten är grossistförsäljning av exponeringsprodukter till distributörer i Norden, den andra delen är exportförsäljning av egentillverkade elektromekaniska bildväxlande skyltar till kunder inom främst trafikområdet. Inom företaget finns även en större produktion av digitalt tryck.


Tjänsten innefattar montering av elektromekaniska bildväxlande skyltar och lagerhantering. Arbetsuppgifterna är omväxlande då produktionen omfattar alla steg i framställningsprocessen. Även projekten är starkt varierande ,därför krävs det att du har tillräckliga kunskaper för att kunna medverka i ett team, som tar fram och tillverkar de bästa lösningarna i världen inom vår nisch. Därutöver förekommer externa montage, och arbete på tryckavdelningen. Då företaget inte är stort så krävs det att vi hjälper varandra när det behövs. Det innebär att man även kan få göra andra arbetsuppgifter då sådant behov uppstår.


Krav är att man har goda kunskaper inom el eller elektronik. Vi förväntar oss flytande svenska i tal och skrift. All utbildning eller erfarenhet från el- eller elektronikområdet samt kunskaper i engelska är meriterande. Om du älskar elektronik- och teknik, så är det här rätta tjänsten för dig.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Triple Sign System AB Vrigstad

Placering

Sävsjö

Kontaktperson

Triple Sign System AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons