Jobbsafari är en del avschibsted logo

Montör av områdesskydd - Jönköping

Svea Areal AB · Jönköping · Ansök senast 23 nov.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi utökar nu vårat team i Jönköping.

Svea Areal är ett av Sveriges snabbast växande företag inom områdesskydd. Vi arbetar med allt inom fysiskt områdesskydd såsom stängsel, grindar, larmade elstängsel, reparation, underhåll och olika passagelösningar. I vår kundportfölj återfinns privatpersoner, bostadsrättsföreningar, privata företag, kommuner och statliga förvaltningar. Många av dessa anlitar oss löpande. I vårt arbete tar vi alltid hänsyn till både kvalitet och miljö. Vi strävar efter att ständigt utveckla oss och bli bättre. Idag arbetar vi processtyrt och efter de riktlinjer som gäller för vår bransch.

Bolaget grundades år 2010 av de nuvarande ägarna, Marcus Ryman och Henric Pallin som idag leder företaget. Ägarna har tillsammans 40 års erfarenhet från säkerhetsbranschen och utifrån de brister och behov som de såg hos sina kunder så startades bolaget med ett tydligt fokus, "Att leverera kvalitativt områdesskydd i rätt tid, till rätt pris bättre än någon annan"

Som montör hos oss jobbar du mestadels i team med en eller flera kollegor beroende på projekt, men det förekommer även ensamarbete.

Montörsjobbet är fysiskt krävande eftersom du dagligen handskas med tungt och skrymmande material. Samtidigt kräver jobbet en hel del känsla för detaljer. Du behöver vara praktisk lagd och även kunna hitta lösningar när arbetet kräver det.

Eftersom du möter våra kunder är det viktigt att du har en hög servicekänsla, och du måste tala flytande svenska.

Har du erfarenhet inom entreprenad/bygg är det meriterande.


Bifoga CV samt personligt brev i ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svea Areal AB

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Svea Areal AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons