Jobbsafari är en del avschibsted logo

Montagesamordnare

Weland Aluminium AB · Alvesta · Ansök senast 30 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara med på Weland Aluminiums framtida resa? Vi söker nu dig som vet vad du vill och med en drivkraft att utvecklas!

Weland Aluminium AB startade 1986 och vi konstruerar, tillverkar och marknadsför funktionella lösningar till både nyproduktion och renovering av fastigheter. Vi har ett stort produktutbud och våra huvudsakliga produktgrupper är balkonger och balkongräcken, fasader, dörrar och väderskydd. På senare år har även våra busshållplatser och kringutrustning, miljöstationer och produkter till golfbanor blivit mer och mer efterfrågade.

Huvudkontor med fabrik ligger i Alvesta där all tillverkning och utveckling sker.

Weland Aluminium förbereder sig nu för framtiden och den utveckling som sker. Därför söker vi nu en Montagesamordnare som är redo att medverka i våra projekt, stora som små. Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där säkerhet, kvalitet och teknik står i centrum. Hos oss får du stort ansvar och god kompetensutveckling.

Rollen som montagesamordnare

Montagesamordnaren är ansvarig för montagets planering, samordning och genomförande både internt och externt hos kund. Montagesamordnaren ska hantera och bevaka montagefrågor innan, under och efter projektets gång. Tillsammans med montageledaren upprättas montageplaner med ekonomiska kalkyler som sedan följs upp så att montagearbetena fortlöper enligt plan, från start till avslut. Montagesamordnaren ska också bevaka att externa leverantörer genomför sitt montage enligt avtal samt följer överenskomna regler och rutiner.

Som montagesamordnare ansvarar du, tillsammans med utsedd konstruktör, att uppmätning av projektet sker enligt uppsatt produktionsplan. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att vara ute på byggarbetsplatserna för att göra uppmätningar, bevaka montage, åtgärda eventuella reklamationer och besiktningsanmärkningar. Tjänsten innebär någon/några övernattningar i månaden beroende på beläggning.

Du kommer att arbeta i team med montageledaren och ha ett nära samarbete med kollegor i de olika projekten.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning med erfarenhet inom byggbranschen. Har du tidigare erfarenhet av montage/ installation är det ett stort plus.

Som person känner du dig bekväm i rollen att styra och leda och inte vara rädd för att föra diskussioner som krävs, både internt och externt, för att effektivt nå våra gemensamma mål.

Du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt för att säkerställa att mål och tidsramar uppfylls. Du har lätt för att arbeta tillsammans med andra i grupp och tycker att samarbete är en framgångsfaktor. Som montagesamordnare på Weland Aluminium har du många kontaktytor både internt och externt. Det innebär att du behöver vara bra på att kommunicera och ha goda kunskaper både i svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Weland Aluminium AB

Placering

Alvesta

Kontaktperson

Weland Aluminium AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons