Jobbsafari är en del avschibsted logo

Moduletablerare till Ramirent i Västerås

Ramirent AB · Västerås · Ansök senast 15 maj

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker Ramirent två Etablerare som ska ansvara för etablering och service av våra byggbodar/moduler i Västerås med omnejd. Du får möjlighet att ingå i ett tight arbetslag som ansvarar för våra arbetsplatsetableringar och att stötta vårt Kundcenter i Västerås.

Arbetsuppgifter
Arbetet som Etablerare Bodar/Modul innebär att genomföra etablering, funktionskontroll, kundanpassning samt reparationer och underhåll på våra moduler, vagnar och container. Din huvuduppgift kommer innebära framför allt etablering, service, anpassning och reparationer av våra bodar/moduler. Du fungerar också som ett tekniskt stöd och hanterar både intern och extern logistik.

Din profil
Som person är du social och besitter en mycket god samarbetsförmåga, vilket vi prioriterar högt. Vi har en öppen kultur, där samarbete/laganda, engagemang och god kommunikationsförmåga är förutsättningar för att trivas och göra ett bra arbete hos oss.

Du är utåtriktad, har en hög servicevilja och förståelse för kundens behov. Det är viktigt att du både har en vilja av att arbeta självständigt och att ta egna initiativ, samt att du trivs med att arbeta i grupp. En del arbete i fält förekommer vilket kräver att du med kort varsel ser det som en självklarhet att åka ut på jobb utanför våra lokaler.

Vi söker dig som har god teknisk kompetens och tidigare yrkeserfarenhet och/eller relevant yrkesutbildning. Erfarenhet från byggbranschen, snickeri, VVS, närliggande branscher samt god datorvana är meriterande. B-körkort är ett krav.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning om 6 månader tillämpas. Tjänsten är på heltid.

Du kommer att utföra arbetet med utgångspunkt från Ramirents anläggning i Västerås men eftersom du deltar i etablering i fält kan rollen innebära visst resande i området runt Västerås.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast den 15 maj. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Anders Dahlin, telefon 021 81 29 44.

RAMIRENT är ett av Europas ledande maskinuthyrningsföretag. Vi levererar maskin- och säkerhetslösningar till såväl byggbranschen som övriga industrier, med målet att öka säkerheten och effektiviteten ute på arbetsplatserna. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. 2019 förvärvade Ramirent maskinuthyrningsbolaget Stavdal, vilket innebär att Ramirent nu är marknadsledande inom den svenska maskinuthyrningsbranschen. Ramirent har verksamhet i nio länder (Finland, Sverige, Norge, Estland, Lettland, Litauen, Tjeckien, Slovakien och Polen) och tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, världens tredje största maskinuthyrningsbolag.


Besök oss på www.ramirent.se

Ramirent - Din lokala maskinuthyrare

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ramirent AB

Placering

Västerås

Dela jobbannonsen

Anmäl annons