Jobbsafari är en del avschibsted logo

Modersmålslärare i serbiska och bosniska

Modersmålslärare i serbiska och bosniska

Sollentuna kommun · Sollentuna · Ansök senast 9 feb.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta i en mångkulturell verksamhet och bli vår nya kollega?

Vi söker en modersmålslärare i serbiska och bosniska. Centrum för Integration och Flerspråkighet, CIFS, ansvarar för modersmålsundervisning och studiehandledning på grundskolorna i Sollentuna kommun. Vi finns i nyrenoverade lokaler på Djupdalsvägen 34, i anslutning till gymnasieskolan Rudbeck. Undervisningen bedrivs till största delen ute på de olika grundskolorna i kommunen.

Du kommer att trivas hos oss om du i din yrkesroll är flexibel, självständig och tycker om att samarbeta och utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Arbetsbeskrivning
Modersmålsundervisning i heterogena elevgrupper på grundskolan. Planera och genomföra en kvalitativ undervisning utifrån läroplanen. Genomföra kontinuerlig bedömning samt betygsättning. Delta aktivt i CIFS gemensamma möten och i det kollegiala lärandet.

Kvalifikationer
Du ska ha erfarenhet av undervisning i grundskolan eller motsvarande. Erfarenhet av modersmålsundervisning och studiehandledning i svensk grundskola är meriterande.
Du ska ha en pedagogisk utbildning. Lärarlegitimation i ämnet modersmål och/eller utbildning i studiehandledning är önskvärt.

Digital kompetens samt goda språkkunskaper i svenska, serbiska och bosniska, skriftligt och muntligt, är en förutsättning för tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med olika digitala verktyg i undervisningen.

Med engagemang växer vi tillsammans - vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sollentuna kommun

Placering

Sollentuna

Dela jobbannonsen

Anmäl annons