Jobbsafari är en del avschibsted logo

Modern teknikintresserad redovisningskonsult till Hast Ekonomikonsult/Contrado

Modern teknikintresserad redovisningskonsult till Hast Ekonomikonsult/Contrado

Simplified Workforce Management · Strängnäs · Ansök senast 31 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Information om tjänsten
Har du tidigare arbetat med, eller studerat ekonomi? Längtar du efter att bli en riktigt vass redovisningskonsult? Då är det just dig vi söker! Ansök redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Hast Ekonomikonsult och Contrado har gått samman och du som medarbetare kommer känna av fördelarna med att tillhöra det lilla kontoret i den större organisationen, en perfekt balans. Arbetstiderna är 8-17, fredagar 8-15. Introduktionen anpassas efter dina tidigare erfarenheter och du kommer till en början gå bredvid en erfaren kollega. Om du är intresserad av att utvecklas i din roll har du goda möjligheter till detta i denna tjänst. Det finns möjligheter att på sikt bli auktoriserad redovisningskonsult och mycket mer.


Arbetsuppgifter

Till kontoret i Mariefred söker vi dig som vill ta digitaliseringen inom redovisning vidare till kunderna. Du kommer framförallt ansvara för de lite mindre kunderna som behöver mer stöd med redovisningen.

Som redovisningskonsult kommer du vara delaktig tillsammans med erfarna kollegor i arbetet med löpande bokföring, bokslut, deklarationer samt årsredovisningar. Redovisningssystemet som används är i första hand Fortnox och boksluts- och skattesystemet är Wolters Kluwer. Ansvaret och kundkontakten kommer att trappas upp allt eftersom du blir varm i kläderna och på sikt ansvarar du på egen hand över dina kunder.

Vi söker dig som:
Har en ekonomiutbildning antingen från universitet/högskola eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Meriterande är ett par års arbetslivserfarenhet från branschen. Du behärskar det svenska språket väl i tal och skrift då dina kunder till största delen är svensktalande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Hast Ekonomikonsult/ Contrado. Eftersom vi behöver din hjälp att utveckla digitaliseringen ser vi att du har ett intresse för teknik och har förmågan att förmedla detta till kunderna. För att trivas bra i rollen bör du vara social, noggrann och ha en vilja att utvecklas.

Övrigt:
Ort: Mariefred
Omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående, eller enligt överenskommelse
Kontakt: Anna Eriksson, 073-805 88 75

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Simplified Workforce Management

Placering

Strängnäs

Kontaktperson

Anna Eriksson

073-805 88 75

Dela jobbannonsen

Anmäl annons