Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mobilutvecklare / App-utvecklare till Senion

Mobilutvecklare / App-utvecklare till Senion

Bravura · Linköping · Ansök senast 25 maj

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Brinner du för att utveckla framtidens mobila lösningar? Är du intresserad av arkitektur och mjukvarudesign? Vill du dessutom utveckla din kompetens tillsammans med likasinnade kollegor? Nu söker Senion en mobilutvecklare till företagets utvecklingsteam.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Senion.

Om företagetSenion grundades ur forskning från Linköpings universitet och företaget har sedan starten legat i framkant med sin inomhuspositioneringsteknik. Senions lösning "Senion IPS" används av några av världens största företag och Senion utvecklar även en egen applikation för moderna och flexibla kontor som heter "Senion at Work".

Du kommer arbeta i ett team tillsammans med åtta andra utvecklare. Ni sitter i fräscha nyrenoverade lokaler i centrala Linköping tillsammans med övriga kollegor på Senion. Företaget erbjuder även flexibla arbetstider och möjligheten att arbeta inom andra teknikområden av ditt intresse.

ArbetsuppgifterI rollen som mobilutvecklare ansvarar du för hela processen, från kravställning till produktion. Tillsammans med ditt team vidareutvecklar, testar och underhåller ni Senions produkter samt bidrar med nya idéer och lösningar. I utvecklingsteamet jobbar utifrån arbetsmetodiken Kanban, utöver det är den ena dagen inte den andra lik utan du får arbeta i en flexibel miljö i olika projektformer. Din arbetsdag börjar alltid med ett gemensamt möte där ni som team lägger upp arbetet för dagen tillsammans.

Senions utvecklarteam använder Kotlin/Java i backend, React och TypeScript i Web och React Native, Kotlin/Java på Android samt Swift/Objective-C på iOS. Du förväntas inte kunna alla dessa från start, utan företaget söker en person som vill utvecklas och lära sig nya teknologier. Senion är litet och flexibelt företag, vilket innebär stor möjlighet att påverka och får ta eget ansvar.

Formella krav
  • Ett par års erfarenhet av professionell mjukvaruutveckling
  • Du har arbetat med utveckling av mobila lösningar för Android och/eller iOS
  • Du har eftergymnasial utbildning som civilingenjör eller annan relevant utbildning
  • Meriterande: Du har ett intresse för att ta fram användbara gränssnitt (UX)
Vi tror att du som söker bryr dig om din personliga utveckling och vill lära dig mer samt testa nya teknologier. Du räds inte för nya utmaningar och testar dig gärna fram på egen hand samtidigt som du vågar be om hjälp när det behövs. Vidare ser du det som fördelaktigt att arbeta i team, vilket du visar genom att bidra till gruppens bästa med en hjälpsam attityd och positiv inställning. Som person värderar du kodkvalitet högt och upptäcker detaljer som andra missar. Därtill har du ett eget driv och tar stort ansvar för dina åtaganden i arbetet.

Övrig information
Start: Efter överenskommelse
Plats: Linköping
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kotlin, Java, frontend, backend, React, typeScript, React Native, Kotlin/Java på Android samt Swift/Objective-C, iOS, UX, gränssnitt, webbutveckling, KANBAN, agilt, mjukvaruutveckling, civilingenjör, app-utveckling, mobilutvecklare, heltid, linköping

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Linköping

Dela jobbannonsen

Anmäl annons