Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mjukvaruutvecklare inom 5G till Göteborg

Ericsson · Göteborg · Ansök senast 31 aug. (20 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker juniora mjukvaruutvecklare inom olika inriktningar till ett världsledande företag inom telekom & 5G. Som mjukvaruutvecklare hos vår kund är du en del av ett företag som möjliggjort mobil internet-uppkoppling världen över. Du, tillsammans med ditt team, sätter ribban för teknik som är inkluderande och tillgängligt för att utveckla en smart, hållbar och uppkopplad värld.

Just nu har vi flertalet tjänster lediga inom olika R&D områden inom sektionen Digital Services. Sektionen arbetar huvudsakligen med att utveckla cloud-baserade 5G-produkter med en funktionalitet som garanterar tillgänglighet.

Till Digital Services söker vi flertalet mjukvaruutvecklare inom:
  • Back end utvecklare med fokus inom nätverk & kommunikation
  • Applikationsutveckling inom Cloud Native: Java, Erlang, C++, eller Python
  • Mjukvaruutveckling inom backend/embedded i C++, med kunskap inom microservices
  • Utveckling av testsystem, huvudsakligen i Java, med fokus på att automatisera testmiljöer och utveckla testutrustning. Designa, utveckla, implementera, utföra och utvärdera test-cases.
Vem är du som person?

Du är kvalitetsmedveten, kundorienterad och har en passion för problemlösning.

Du trivs i att arbeta i team och dela med dig av din kunskap. Vidare är du en positiv lagspelare med en ”can-do” attityd, då du inte räds för utmaningar. Din nyfikenhet och vilja att lära dig driver din framgång.

Bakgrund

Du har en BSc/MSc inom Datateknik, gärna med inriktning inom nätverk och kommunikation eller liknande. Det är av stor vikt att du har flytande kunskaper i engelska i både tal och skrift. Svenska är meriterande. Du har goda kunskaper inom något av följande språk: Java, Python, C++, C, Golang, och/eller funktionell programmering inom ex. Erlang.

Vidare har du grundläggande kunskaper inom test-metodik och test-automation, samt förståelse för/kunskap inom IP, nätverk och Cloud.

Vilka är New Minds?

New Minds är det personliga rekryteringsföretaget som jobbar med att matcha kandidaters intressen med våra kunders behov. När vi gör våra matchningar utgår vi alltid ifrån dig som kandidat, vad du brinner för och dina preferenser inför en framtida anställning.

Trots att du skickar in en ansökan till en specifik tjänst kommer vi att ha hela vårt nätverk av företag i åtanke när vi intervjuar dig. Om dina erfarenheter och önskemål inte skulle passa perfekt för denna tjänst har vi dig i åtanke även för andra företag som vi tror skulle passa dig bättre.

Om du och företaget väljer att tacka ja till en anställning blir du först anställd via New Minds under en inledande period (vanligtvis 9 månader) där du ska få samma ersättning som om du vore anställd direkt hos företaget. Efter den inledande perioden övergår din anställning i en fast anställning hos företaget som du har matchats mot.

Vi jobbar alltid långsiktigt, vi vill hjälpa dig att hitta din framtida arbetsgivare!

Information

Start: Höstterminen 2022

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Visstidsanställning på New Minds som övergår till fastanställning på kundföretaget efter 9 månader

Var: Göteborg

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Observera att det kan förekomma längre svarstider under v. 29-33 på grund av semester. Tack för ditt tålamod!

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ericsson

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen