Mjukvaruutvecklare till Autonoma System

SCANIA CV AB · Södertälje

·

Ansök senast 8 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara med i framkant av omställningen mot intelligenta transportsystem med en teknik som möjliggör hållbara och säkra transporter!

Intelligent Transport System (ITS) kan bestå av en platoon, ett logistikcenter eller en hel stad där fordon samt infrastruktur ska koordineras på ett intelligent sätt för att eliminera slöseri samt öka trafiksäkerhet.

Gruppen "Vehicle to Everything (V2X) Communication for Collaborative Awareness" har som uppgift att möjliggöra samverkan av fordon via radiokommunikation, en nödvändighet till autonoma fordon. Exempel på detta kan vara platooning, koordinering i en korsning eller att varna omgivande trafikanter för fara. Utöver det används radiokommunikationen även mellan fordon och infrastruktur, till exempel för att informera fordonet om den optimala hastigheten för att få en grön våg, det vill säga undvika onödiga inbromsningar samt accelerationer.

Uppdraget
Vi arbetar agilt och produktcentrerat och hos oss tar hela utvecklingsteamet ansvar för leveransen. Baserat på detta, arbetar vi ofta genom parprogrammering för att dela kompetens och stötta varandra. Teamet stöttar även produktägaren med strategi- och roadmaparbete samt ansvarar för arkitektur, utveckling, testning och deployment. Inom gruppen arbetar vi både med forskning och utveckling samt har ett tydligt mål att leverera vår produkt till kunden.

Din Profil
Vi söker dig som kombinerar mjukvaruutveckling med den innovativa attityden hos en ingenjör. Är du en lagspelare som delar med dig och visar intresse för andra och som kan och vill vara med och bygga ett stark team? Sök då denna tjänst!

Du vill lära dig, eller har erfarenhet inom:
  • C++ (11/14/17) och embedded Linux
  • Utveckling av multi-threaded realtid applications
  • Att producera högt kvalitativ kod som är produktionsredo och testad
  • Agil mjukvaruutveckling och deras metoder som CI/CD, TDD, SCRUM och andra liknande moderna metoder
Som person har du förmåga att se och förstå helheten.
Du tror på att du kan leverera mer i ett team - helheten är större än sina delar.

Du har en examen som systemvetare, civilingenjör eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Vi strävar efter en blandning av personligheter, erfarenheter och kompetenser och ser gärna att du hjälper till att bidra till ökad mångfald i gruppen.

Mer information
Kontakta gärna Johannes Joch, gruppchef, +46 8 553 521 89

Ansökan
Välkommen med din ansökan via Reflex/Jobsearch ID 20201978 senast den 8 oktober. Din ansökan ska innehålla cv, personligt brev samt relevanta betyg/intyg.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SCANIA CV AB

Placering

Södertälje