Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mjukvaruutvecklare inom IoT

Foab · Göteborg · Ansök senast 31 aug. (20 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Internet of Things - smarta säkerhetslösningar

Var med på en resa tillsammans ett bolag med flera års erfarenheter med sig i ryggsäcken. Vår kund erbjuder totallösningar inom fastighetsövervakning (exempelvis uppkopplade brandvarnare) och är en avknoppning från ett företag som levererat säkra system till fastighetsbranschen i över 25 år. Med denna gedigna historia med sig fokuserar vår kund helhjärtat på Internet of Things och uppkopplade, säkra men framförallt enkla system.

Rollen

Som C++ utvecklare kommer du få jobba brett och grotta ner dig i olika delar av utvecklingskedjan. Testning och buggfix är en självklar del i vardagen och du kommer därför behöva ha en god förståelse för hela systemet. Främst kommer du jobba med att utveckla core-plattformen och har till ditt förfogande ett team av mycket duktiga utvecklare.

Vem är du?

För att passa in här måste du vara en prestigelös person med ett genuint intresse för teknik och programmering. Det du inte redan vet det kan du lätt ta reda på, alla problem har en lösning. Har du sysslat med hobbyprojekt är det starkt meriterande. Du har god kunskap inom mjukvaruutveckling och gärna elektronik och hårdvara. Företrädesvis har du kunskap och erfarenhet av C++. Har du inte erfarenhet av C++ men är grym på Java, C eller C# är det också fördelaktigt. Kunskap och erfarenhet inom hårdvara och elektronik är starkt meriterande. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Start: omgående/efter överenskommelse

Omfattning: Heltid, 100%.

Anställningslängd: 6 månaders anställning via New Minds som övergår i en tillsvidareanställning direkt på företaget.

Plats: Hisingen, Göteborg

Vilka är New Minds?

New Minds är det personliga rekryteringsföretaget som jobbar med att matcha kandidaters intressen med våra kunders behov. När vi gör våra matchningar utgår vi alltid ifrån dig som kandidat, vad du brinner för och dina preferenser inför en framtida anställning.

Trots att du skickar in en ansökan till en specifik tjänst kommer vi att ha hela vårt nätverk av företag i åtanke när vi intervjuar dig. Om dina erfarenheter och önskemål inte skulle passa perfekt för denna tjänst har vi dig i åtanke även för andra företag som vi tror skulle passa dig bättre.

Om du och företaget väljer att tacka ja till en anställning blir du först anställd via New Minds under en inledande period (vanligtvis 9 månader) där du ska få samma ersättning som om du vore anställd direkt hos företaget. Efter den inledande perioden övergår din anställning i en fast anställning hos företaget som du har matchats mot.

Vi jobbar alltid långsiktigt, vi vill hjälpa dig att hitta din framtida arbetsgivare!

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Foab

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen