Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mjukvaruutvecklare för elektroniksystem

ElektronikDesign i Sundsvall AB · Sundsvall · Ansök senast 19 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du intresserad av ett spännande arbete med varierande och utvecklande uppgifter? Vi på Elektronik Design AB behöver förstärka vårat lag med en till mjukvaruutvecklare, med fokus på inbyggd elektronik.


Du kommer att arbeta med att implementera mjukvara, framförallt hårdvarunära kod till intressanta plattformar. Verifiering och dokumentation är också viktiga arbetsområden. Produkterna vi utvecklar gränsar ofta till batterier, trådlös kommunikation, sensorer, styrsystem, miljöteknik och liknande. Ta chansen att utvecklas med oss!


Elektronik Design AB är ett konsultföretag som utvecklar elektroniska produkter. Tjänsterna sträcker sig från specifikation av system eller funktioner till färdiga produktionsunderlag. Vi arbetar både med totalåtaganden för våra kunders räkning i våra egna lokaler eller agerar som kompetenskonsulter i projekt direkt i kundens organisation.


Låter detta intressant? Hör i så fall av dig till oss eller skicka in din ansökan.


Du har högskole- eller civilingenjörsutbildning inom elektronikområdet.

* Erfarenhet av 8-bit eller 32-bit MCU arkitektur.

* Flerårig programmeringserfarenhet.

* Kunskap inom elektronik.

* Du har god analytisk förmåga och är vidare en driven och kommunikativ person som har lätt att ta kontakt med nya människor.

* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, då du bland annat kommer att dokumentera resultat på dessa språk.



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ElektronikDesign i Sundsvall AB

Placering

Sundsvall

Kontaktperson

ElektronikDesign i Sundsvall AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons