Jobbsafari är en del avschibsted logo

Mjukvaruutvecklare Application Software

Mjukvaruutvecklare Application Software

Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB · Mjölby · Ansök senast 7 okt.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du jobba med ny teknik i skarpa utvecklingsprojekt och vara med i digitaliseringen av uppkopplade fordon? Den möjligheten kan vara närmare än du tror. Vi på Toyota söker programmerare inom gruppen Applikation mjukvara till vår R & D funktion där vi implementerar IoT i våra truckar och fordon. Hos oss får du jobba med den senaste tekniken riktigt nära slutprodukten.
Hos oss kommer du som Mjukvaruutvecklare inbyggda system bland annat få arbeta med:
Ta fram helt nya lösningar för nästa generations telematiklösningar. Våra truckar är idag från fabrik uppkopplade med tekniker som LTE, WiFi, BLE, UWB, GNSS m.fl.
Utveckla inbyggd mjukvara för uppkopplade HW noder som sitter på våra fordon.
Kreativ problemlösning tillsammans med ett fantastiskt gäng utvecklare.
Tekniskt samarbete med internationella systerbolag inom koncernen.

Som programmerare på Toyota kommer du att arbeta med utveckling av mjukvara till våra truckar och olika IoT plattformar. Du sitter i ett av våra utvecklingsteam, där teamet självständigt driver utvecklingen framåt. Du arbetar nära hårdvara och kommer se ditt arbete omsättas i kompletta fordon som rullar i vårt labb och hos våra kunder. Att gå ut i labbet och testa sin kod på ett komplett fordon är en höjdpunkt!
Utvecklingen sker i huvudsak i C/C++ för olika HW-plattformar samt skriptspråk som t.ex. python. Vi arbetar med flera hårdvaruplattformar parallellt. Både Linux och RTOS baserade system. Vi använder etablerade IoT lösningar ifrån marknaden för uppkoppling mot backend. Ovanpå backend finns vår produkt I_Site, som även det utvecklas inom samma R&D organisation. Vår R&D har helhetsansvaret, från truck till slutanvändare.
Tillsammans med företagets övriga funktioner inom utveckling, provning, produktion kommer du att ta fram de mest innovativa och kostnadsoptimerade systemlösningarna på marknaden. Internationella kontakter med såväl kunder som leverantörer ingår också som en viktig del i ditt arbete på vår utvecklingsavdelning.

Din Profil
Teknisk civilingenjörs- eller högskoleutbildning eller motsvarande
Erfarenhet av programmering av inbyggda system
Kunskap om CAN-bus baserade system är meriterande
Ett brett teknikintresse och god problemlösningsförmåga

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB

Placering

Mjölby

Dela jobbannonsen

Anmäl annons