Mjukvaruarkitekt inom webb till Skandia, Stockholm

Skandia · Stockholm

·

Ansök senast 13 mars (14 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du ansvara för webbplattformarna som arkitekt på ett snabbrörligt och innovationsrikt bolag? Välkommen till Skandia!

Som Mjukvaruarkitekt för våra webbplattformar på Skandia har du en nyckelroll och ansvarar för användningen av webbramverk och tekniska komponenter i hela bolaget. Om du gillar att motivera andra, bidra med idéer och arbeta nära utvecklingen, finns det på Skandia stora möjligheter för dig som person att göra skillnad - på riktigt.
Tack vare vår storlek är vi snabbrörliga och det är inte långt från tanke till verklighet hos oss!

Vi erbjuder dig
  • En familjär och välkomnande kultur där samarbete och gemenskap är nyckeln för framgång
  • Chansen att tillsammans med utvecklare och andra arkitekter vara en drivande kraft för att skapa en framåtlutad och stark leveransorganisation
  • En arbetsgivare som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv med fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher och gym i huset.
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som mjukvaruarkitekt äger och ansvarar du för användningen av webbplattformarna i bolaget. Du har en central roll och ser till att Skandia taktar. Tillsammans med andra arkitekter och utvecklingsteamen säkerställer du att bästa praxis följs och förbättrar arbetsprocesser. Du kommer:
  • Rita upp arkitekturer och bryta ner stora initiativ i mindre delar för att leverera affärsvärde
  • Vara en del av vår arkitekturprocess för att säkerställa att vi har hög kvalité i applikationer och kodgranskning
  • Leda en Community of practice (COP) tillsammans med arkitekter för att driva arbetet framåt
  • Vara en naturlig del av teamens vardag och stötta samt coacha för att lyckas tillsammans.
Idag arbetar vi bland annat med .NET, Javascript/Typescript, React, Octopus Deploy och AppDynamics. Du kommer också ha dagliga kontakter utanför ditt team, framförallt med verksamheten och andra SAFetåg för att påverka samt synkronisera planer och förflyttningar tillsammans. Ser du förbättringsbehov har du en självklar plats i dialogen!

Ditt team och arbetsplats

Du tillhör området IT Strategi & Arkitektur. Ditt närmaste team består av 20 arkitekter som verkar inom olika områden på Skandia. Teamet kännetecknas av samarbete, samhörighet och en vilja att utbyta idéer och stötta - både varandra och organisationen kring ständiga förbättringar. Din närmaste chef kommer ge dig stort förtroende och handlingsutrymme samtidigt som han finns som bollplank om det behövs. Kontoret är beläget i centrala Stockholm, på Kungsholmen.

Mer om dig

För att trivas hos oss har du ett naturligt intresse både för teknik och människor. I den här rollen har du många kontaktytor och det är därför viktigt att du är en god och lyhörd kommunikatör och trivs med att arbeta med andra. Du har tidigare arbetat med förändringsprocesser och du är optimistisk samt lösningsorienterad. Lean-agila metoder intresserar dig och du tilltalas av ett servant leadership. Du har ett prestigelöst förhållningssätt, samtidigt som du står på dig och ser till att dina idéer blir till verklighet.
Du har tidigare arbetat som utvecklare eller i tekniknära roller och är idag lösningsarkitekt. Du har en bred kunskapsbas inom området webbplattformar och dess ingående delar. Förståelse och erfarenhet av .NET, React, Javascript/Typescript, automatiserade tester samt DevOps är positivt. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av förflyttning mot webbapplikationer i containers och mot Single Page Applications.

Om du vill vara med att driva vår förändring framåt är du varmt välkommen till oss!

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Skandia

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Linda Segerman

0709-809986