Miljövärd till Familjebostaäder

Göteborgs Stad · Göteborg

·

Ansök senast 8 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
På Familjebostäder tar vi inte bara hand om våra drygt 18 700 bostäder. Vi arbetar även för att våra hyresgäster ska trivas och känna sig trygga i sitt boende. Med ljus framtidstro är vår organisation öppen för utveckling. Vi söker därför engagerade medarbetare som tycker om vårt uppdrag som allmännyttigt bostadsbolag, och vår målbild; Vi skapar trivsamma livsmiljöer. Tillsammans med allt fler göteborgare. Familjebostäder är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad - Sveriges största allmännytta! Läs mer på www.familjebostader.se

Arbetsuppgifter
Vill du arbeta som miljövärd i ett växande och utvecklande bostadsområde? Till vårt härliga gäng vid Selma Lagerlöfs torg söker vi en miljövärd. Vi söker någon som brinner för trädgård och utemiljö och som med stolthet, engagemang och gröna fingrar kan utveckla och ta hand om våra gårdar. Utemiljön i våra bostadsområden är något som vi på Familjebostäder värderar högt. Det är vårt skyltfönster utåt och ger trivsel och trygghet åt våra hyresgäster. Därför är det viktigt att utemiljön fortsätter att upplevas som fin, städad, trygg och levande. Som miljövärd har du en stor roll i det skyltfönstret - med ditt sociala engagemang och ditt lugn bygger du goda relationer med våra hyresgäster och är Familjebostäders förlängda arm och ansikte utåt. I din roll som miljövärd kommer du jobba med trädgårdsskötsel som planteringar, ogräsrensning och gräsklippning. Du kommer även jobba med kompostering och källsortering samt ansvara för att hålla rent och snyggt i våra områden. Med din kreativitet är du med och styr hur våra utemiljöer ser ut och utvecklas. I rollen ingår även att sköta viss administration, i form av ärendehantering, beställningar och fakturor. På vintern, när Göteborg bjuder på is och snö, är det i första hand miljövärdarna som står för snöröjning och halkbekämpning.

Kvalifikationer
Har du ett stort trädgårdsintresse och är en fena på växter och träd? Är du dessutom praktisk lagd och kan jobba med reparationer, lekplatssäkerhet och annan utemiljöskötsel? Då är du perfekt för jobbet. Vi tror att du är en handlingskraftig lagspelare som också kan jobba självständigt med dina avsatta ansvarsområden. Troligtvis har du en trädgårdsutbildning. Det är till stor fördel om du har några års praktisk erfarenhet av yrket, men det är inget krav. Vi värdesätter personer med hjärtat på rätt plats. Du behöver tycka om att arbeta med människor och ha ett genuint serviceintresse. Du låter också flexibiliteten vara ledande när du lyssnar till våra hyresgästers olika frågor, önskemål eller problem i sitt boende. Det är viktigt för oss att du kan lyssna in och hantera människor på rätt sätt, för under våra tak är alla olika människor välkomna. Eftersom du kommer använda maskiner och fordon som hjälper dig i ditt arbete är det ett krav att du har körkort.

Övrigt
I den här tjänsten tillhör du distrikt Norra Göteborg och kommer vara placerad vid vår arbetsgrupp på Akkas gata vid Selma Lagerlöfs torg. I området har Familjebostäder idag ca 800 lägenheter på Gåsagången och Lisa Sass gata. Området står inför en stor omvandling med mycket nyproduktion, där även Familjebostäder kommer att bygga ett antal nya hus. Som en del i gänget får du möjlighet att både vara med och ta hand om våra befintliga hus och hyresgäster, men även vara en del i uppbyggnaden av något nytt. På Familjebostäder är stämningen trivsam och ambitionen hög. Vi erbjuder ett utmanande och ansvarsfullt arbete i ett expansivt företag som tillhör Sveriges största bostadskoncern. Som en del av staden arbetar vi aktivt för att bidra till att Göteborg ska bli en jämlik och hållbar stad. Så vill du jobba med något som är viktigt på riktigt? Sök då tjänsten som Miljövärd hos oss!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Göteborgs Stad

Placering

Göteborg