Jobbsafari är en del avschibsted logo

Miljöingenjör till R&D

Toyota Material Handling · Mjölby · Ansök senast 20 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du vara med och utveckla arbetet för en hållbar framtid? Är du en engagerad Miljöingenjör som vill få möjlighet att arbeta i absolut framkant inom materialhantering? Vi på Toyota Material Handling utmanar oss med att ligga längst fram med våra lösningar. Därför söker vi en miljöingenjör som brinner för att utveckla verksamheten!

Som miljöingenjör på Toyota kommer du att arbeta med:
  • Utvecklingsarbete i agila team
  • Utveckla rutiner inom miljöområdet
  • Följa upp miljömål
  • Upprättande och implementering av ledningssystem för miljö
  • Bevaka miljörelaterad lagstiftning samt kontakt med myndigheter
I tjänsten som Miljöingenjör arbetar du både stödjande och drivande inom hela organisationen för att vidareutveckla vårt arbete inom många olika typer av miljöfrågor. Du kommer även att ha externa kontakter, till exempel med myndigheter eller andra organisationer.

Arbetet är självständigt med stort eget ansvar och som person bör du därför vara driven, strukturerad samt ha förmåga att fatta beslut. Med anledning av att rollen innebär många interna och externa kontakter ställs krav på god samarbetsförmåga.

Vilka är Toyota Material Handling?

På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och inovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa.

Hållbar arbetsgivare

På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning åtta gånger per vecka och ett nyrenoverat gym.

Pendling

Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering inom 5 minuter från din arbetsplats med fri tillgång till motorvärmare.

Din ansökan

Låter det intressant? Tjänsten är vikariat då en av våra medarbetare kommer att gå på föräldraledighet. Ansök innan 2021-02-21. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

Kontakta gärna våra medarbetare för mer information
  • Magnus Johansson , gruppchef, 0730436360
  • Viktor Andersson, HR Business Partner, 014286089
Instagram: ToyotaMHsweden

Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturering Sweden AB

Youtube: Toyota Material Handling

Till tjänsten som miljöingenjör söker vi dig som har/är
  • Högskoleingenjörsexamen eller motsvarande högskoleutbildning med inriktning mot miljö/energi/teknik/kemi/biologi
  • Förmåga att vara kreativ och att kunna prioritera aktiviteter i oväntade situationer
  • Mycket god förmåga att kommunicera, skriftligt och verbalt

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Toyota Material Handling

Placering

Mjölby

Dela jobbannonsen

Anmäl annons